Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни

Skype Me™! fb phone 02/ 951 6948
  • 02/ 951 6948
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни
Име:
E-mail:
Телефон:
Маршрут:
Дата на отпътуване:
Брой хора:
Допълнителни изисквания:
Валидация
Код от картинката:
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни
Име:
E-mail:
Oтзив:
Kачете снимка:
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни

Не активна оферта
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни

София – БелградНови Сад – Сремски Карловци – Топола – София
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни
Дати

  • 21.08.2020 - 23.08.2020
Цена: 159 лв.
Дати

  • 21.08.2020 - 23.08.2020
Цена: 159 лв.

       Белградският БИРФЕСТ се провежда над 15 г. и е най-големият фестивал на бирата в Югоизточна Европа. В рамките на 5 дни над 500 000 души посещават фестивала.

Големият брой се дължи предимно на основните му принципи: безплатен вход, изключителна музикална програма и широк кръг от чуждестранни и местни марки бира. 
   Само за 5 дни на 4 сцени ще бъдат изпълнени над 120 безплатни концерта.
   Любителите на атракционите могат да се веселят и в Лунапарк в рамките на феста.
 
21.08.2020: Отпътуване в 6.30 ч. от площад Руски паметник, София по маршрут София – Калотина – Ниш – Белград (400 км). Туристическа програма в Белград на български език: катедрала Св. Сава – най-големия православен храм на Балканите, издигнат в чест на Свети Сава - основоположник на сръбската православна патриаршия, повлияна в архитектурен план от църквата Св. София в Истанбул; Площад Теразие – сърцето на Белград; Скупщината, където се помещава сръбския парламент; улица “Крал Милан”, Площада на Републиката, Стария и Новия съд – двете най-красиви сгради. Пешеходна разходка в крепостта „Калемегдан” - тя се издига на най-високото място, на носа образуван при вливането на Сава в Дунав. Подходите към Калемегдан и вътрешните дворове са превърнати в парк, украсен със скулптури. На една площадка, от която се открива панорама към Дунава, е издигната каменната колона на победата през 1928 г. Тя е увенчана с бронзова фигура на мъж, който държи в едната си ръка меч, а в другата - гълъб, символ на победата и мира. Настаняване в хотел. Сводно време. Трансфер до Бир Фест Ушче. Нощувка.
 
22.08.2020: Закуска. Свободен ден за самостоятелно разглеждане на Белград. По желание екскурзия до Нови Сад с екскурзовод на български език – столицата на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Често наричат Нови Сад „градът на падащите мостове”, защото за последните 100 години мостовете над Дунав са разрушавани 11 пъти; за последен път през 1999 г. при бомбардировките на НАТО. Негова най-голяма забележителност е крепостта Петроварадин, дала убежище на десетки малки ателиета и художествени студия, Катедралата и Синагогата, площадът с Кметството, малките улички на Стария град. Посещение на Сремски Карловац - уникален жив музей на миналото. Пешеходна разходка: Патриаршеския дворец, семинарията Свети Арсений, Карловската гимназия Бранко Радичевич с надалеч известния официален салон и още по-известната библиотека, Стефанеума, ортодоксалната църква Свети Николай, римокатолическата църква Света Троица. В центъра на площада се намира  фонтан - чешма с четири лъва изработена от рядък червен мрамор. За тази чешма се разказва една легенда, че този който отпие вода от чешмата, трябва отново да се върне в Карловац и там да остане. Връщане в Белград следобяда. Свободно време. Нощувка.
 
23.08.2020: Закуска. Освобождаване на хотела около 9.00 ч.. Отпътуване за Топола. Туристическа програма в  Топола на български език- посещение на къщата музей на Караджордже Петрович; църквата „Св. Георги”, къщата – галерия на крал Петър I. Град с изключително значение за сръбския народ в историческо отношение, разположен в центъра на област Шумадия. Топола е последния град, паднал под турско робство и отново тук се възражда сръбската държава, благодарение на Караджордже Петрович. Заедно с местното население те образуват „малката армия на Сърбия” и се борят за свободата на народа. Тук е запазен домът на Караджорджевич, който днес е музей, посветен на него. Там ще видите изображение на Топола в някогашния ú блясък – крепостен град с укрепления и кули. Близо до нея е построена паметна църква на династията Караджорджевич. Храмът „Св. Георги” е посторен по инициатива на сина на Караджордже Петрович – крал Петър I. Базиликата от бял мрамор е изграждана в продължение на 20 години с идеята да е най-величественото място, на което почиват тленните останки на Караджорджевичите. Църквата е изключително впечатляваща със своите 40 милиона многоцветни стъклени мозайки с различни отенъци, изобразяващи библейски сцени, копирани от фреските на повече от 70 сръбска манастира. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане вечерта в София.
 
Редовна цена: 225 лв.
Промоционална цена: 159 лв.
 
Задължителни такси:
* пътни такси – 10 евро / 20 лв. на човек (заплащат се в офиса на фирмата при резервацията на туристическия пакет)
* сити такса, която се заплаща лично от всеки турист за нощувка на рецепцията на хотела; информация ТУК

Обща промоционална  цена на пътуването:
179 лв /осн.пакет+пътни такси/(заплаща се при подписване на договора)
 
Общата промоционална цена включва:
* транспорт с автобус
* 2 нощувки със закуски в Белград в хотел HOLIDAY INN EXPRESS BELGRADE CITY 4*
* медицинска застраховка с покритие 2000 евро
* посочената туристическа програма в Белград с ексурзовод на български език
* представител на фирмата, придружаващ групата
Цената е платима в лева по фиксинга на БНБ в брой в офиса на фирмата или по банков път (банковите реквизити са посочени в договора).
 
Услуги по желание:
* екскурзия до Нови Сад и Сремски Карловци с екскурзовод на български език – 15 евро при група минимум 20 души
* комбиниран билет за църквата „Св. Георги”, Караджорджев Конак и къща-галерия на крал Петър I в гр. Топола – 5 евро
* обяд в Топола – около 15 евро(при набран минимум от 15 души)
* доплащане за единична стая 20 евро за нощувка
* медицинска застраховка с по-висок лимит на отговорност – 6 лв., над 65 год. – 12 лв.
* застраховка отмяна на отпътуването
* възможност за избор на седалка – информация за доплащанията ТУК
 
Програма с 1 нощ. ТУК!
 
Описание на хотел Holiday Inn Express 4*:
Рейтинг в booking.com ПРЕВЪЗХОДЕН 8.8.
Линк тук: http://bit.ly/1nRws7G
Хотелът е перфектно разположен само на 20 минути пеша от историческия център на града, а с непосредствения достъп до обществен транспорт, можете лесно да достигнете до всички атракции на Белград. Този нов, красив и модерен хотел отваря врати през месец май 2015 г. и съвсем заслужено печели своя рейтинг в booking.com ПРЕВЪЗХОДЕН 8.8.
Хотел Holiday Inn Express Belgrade вече отговаря на 4*звезди!   
От началото на април 2017 г. хотелът е с официална категория 4*. Тази година той спечели първо място в категория “Любим хотел на гостите” за всички хотели от веригата Holiday INN за цял свят.
Около хотела има два прекрасни парка, хранителен магазин, два чудесни ресторанта и дори нощен клуб. Стаите са просторни, банята е достатъчно голяма за двама, на рецепцията ще Ви посрещне много вежлив, усмихнат и мил персонал. Хотелът има много добра безплатна Интернет връзка, не само във фоаето, но и в стаите. Закуската е богата и за всеки вкус. Хотелът разполага с машина за обмяна на пари. Именно заради тези качества, хотелът е с оценка Превъзходен 8.8 в booking.com и 4.5 от 5 в trip advisor!
 
Необходими документи:
* лична карта или задграничен паспорт, валидни минимум 6 месеца след датата на завръщане от екскурзията – копие от документа се предоставя в офиса на фирмата при депозитната вноска. Визи не се изискват.
* за деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.
 
Забележка:
Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 45 плащащи пълната такса.  Агенцията не гарантира допълването на непълни групи. Срок за уведомяване на туристите за не постигнат минимум – 7 дни преди датата на заминаване. Няма специфични медицински и санитарни изисквания. Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
 
Още за Beer Fest Belgrade: https://bit.ly/2HgSH5X Белградския Beer Fest по брой на посетители е най-големият фестивал на бирата в Югоизточна Европа. В рамките на 5 дни над 500,000 души посещават фестивала. Големият брой се дължи предимно на основните му принципи:
безплатен вход, изключителна музикална програма и широк кръг от чуждестранни и местни марки бира.
 
Фирмени документи:
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 1
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 2
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 3
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 4
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 5
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 6
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 7
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 8
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 9
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 10
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 11
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 12
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 13
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 14
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 15
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 16
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 17


Изпрати на приятел Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни Skype за Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни Обади се за Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни 02/ 951 6948
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 1
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 2
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 3
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 4
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 5
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 6
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 7
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 8
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 9
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 10
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 11
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 12
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 13
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 14
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 15
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 16
Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни - Снимка 17
Made by: TaraSoft

Бирфест в Белград – най-големият в Източна Европа – 3 дни