Дълъг уикенд в Керамоти

Skype Me™! fb phone 02/ 951 6948
  • 02/ 951 6948
Дълъг уикенд в Керамоти
Име:
E-mail:
Телефон:
Маршрут:
Дата на отпътуване:
Брой хора:
Допълнителни изисквания:
Валидация
Код от картинката:
Дълъг уикенд в Керамоти
Име:
E-mail:
Oтзив:
Kачете снимка:
Дълъг уикенд в Керамоти

Не активна оферта
Дълъг уикенд в Керамоти

София –пещерата Алистрати – Керамоти – София
Дълъг уикенд в Керамоти
Дати

  • 02.06.2019 - 07.06.2019
Цена: 239 лв.
Дати

  • 02.06.2019 - 07.06.2019
Цена: 239 лв.
МИНИ УИКЕНД с 3 нощувки, от 30.05, можете да видите ТУК.
 
02.06.2019: Отпътуване от София, Руски паметник в 8.00 ч. по маршрут София – Перник – Дупница – Сандански – Кулата –Алистрати -  Керамоти. Посещение на пещерата Алистрати. Десетки пещери в Гърция примамват с мистичните си тайни, но безспорно една от най-красивите и интересни измежду тях, дори и според „National Geographic” е пещерата Алистрати. Намира се на 6 километра от едноименното градче, в местността „Петрото” и е един от най-значимите природни паметници в страната. Открита е съвсем случайно през 1959 г. от местни жители, а за туристите става достъпна  чак през 1998 г. Дължината и е 3 км, но от тях само един километър е достъпен за пешеходна разходка. Всеки човек посетил пещерата остава смаян и очарован от богатото разнообразие на пещерни образувания, сътворени тихомълком от могъществото на природата в продължение на милиони години, както и от невероятният спектакъл от белоснежни сталактити, открояващи се на червен фон, с височина достигаща на места до около 35 м, а чудновати сталактити се спускат на дължина 15 м. Разглеждане на пещерата с местен екскурзовод срещу допълнително заплащане.  Отпътуване за Керамоти. Настаняване в хотела след 15:00 ч.. Керамоти е малко и спокойно градче, идеално за разходки и истинска почивка. Всичко в градчето е на пешеходно разстояние, а улиците не са натоварени с движение. Разположено  e  върху малък полуостров с дължина от два километра и ширина в източния му край от около 500-600 метра, а в западния му край, т.е. към носа разстоянието между двата бряга е 150 метра. Известен е като най-хубавия плаж на Балканите! Десетина километра бяла пясъчна ивица, и лазурно море, които сякаш не свършват нито като погледнеш наляво, нито ако се обърнеш надясно, а напред взорът спира в планинските склонове на остров Тасос. Керамоти се отличава от всяко друго място за почивка с изключителното си гостоприемство. Българска реч може да чуете навсякъде. Немалко са българите живеещи в Керамоти, а и местното население учи по някоя дума български. Нощувка.
03.06.2019: Свободен ден за плаж и почивка или самостоятелна разходка до о.Тасос- най-близкият до България гръцки остров. Тасос е потънал в зеленина и заобиколен от кристално чистите води на Егейско море, заради което е наричан „Изумруденият остров”. Известен е с красивите си заливчета и кристална вода в тюркоазени нюанси и множеството руини от антични градове. Пътува се 30 мин. с ферибот под приятелския съпровод на десетки любопитни гларуси. Пристигане в столицата на о.Тасос – Лименас, където може да се разнообразите с шопинг или разходка из историческите забележителности на Стария град. Над Лименас се намира древния Амфитеатър, а в центъра на града са останките от Агората и Археологическия музей, както и множество сувенирни магазини и заведения. Нощувка.
 
04.06.2019: Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.
05.06.2019: Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.
06.06.2019: Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.
07.06.2019: Свободен ден за плаж и почивка. Освобождаване на хотела в 10:00 ч. Отпътуване за България в 15.00 ч.. Пристигане в София вечерта.
 
Дати
Редовна цена
на основен пакет:
Промоционална цена
на основен пакет:
02.06 - 07.06.2019
300 лв
239 лв
 
 
 
 
Задължителни такси:
* пътни и гранични такси - 10 евро на човек (заплащат се в офиса на фирмата с окончателната вноска)
 
Обща промоционална цена на пътуването:
259 лв /осн.пакет + пътни такси/
 
Общата цена включва:
* транспорт от и до София с автобус
* 5 нощувки  в хотели в Керамоти 2**, разположени до един от най-хубавите и уредени плажове в Керамоти
* медицинска застраховка с покритие 2000 евро
 
Цената не включва:
* медицинска застраховка с по-висок лимит на отговорност  -  12 лв., за лица над 65 г. – 24 лв
* вход за пещерата Алистрати  – 6 евро на човек  при група минимум 20 човека
* Застраховка отмяна на отпътуването
* Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на човек на ден  (заплаща се задължително в деня на отпътуването!)
 
Необходими документи: 
Валиден задграничен паспорт или лична карта. За деца под 18 години не придружавани от единия или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/. Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.  
 
Забележка:
Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 40 плащащи пълнататакса. Агенцията не гарантира допълването на непълни групи. Срок за уведомяване на туристите за не постигнат минимум – 7 дни преди датата на заминаване. Няма специфични медицински и санитарни изисквания.
Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
 
Дълъг уикенд в Керамоти - Снимка 1
Дълъг уикенд в Керамоти - Снимка 2
Дълъг уикенд в Керамоти - Снимка 3
Дълъг уикенд в Керамоти - Снимка 4
Дълъг уикенд в Керамоти - Снимка 5
Дълъг уикенд в Керамоти - Снимка 6
Дълъг уикенд в Керамоти - Снимка 7
Дълъг уикенд в Керамоти - Снимка 8
Дълъг уикенд в Керамоти - Снимка 9
Дълъг уикенд в Керамоти - Снимка 10


Изпрати на приятел Дълъг уикенд в Керамоти Skype за Дълъг уикенд в Керамоти Обади се за Дълъг уикенд в Керамоти 02/ 951 6948
Дълъг уикенд в Керамоти - Снимка 1
Дълъг уикенд в Керамоти - Снимка 2
Дълъг уикенд в Керамоти - Снимка 3
Дълъг уикенд в Керамоти - Снимка 4
Дълъг уикенд в Керамоти - Снимка 5
Дълъг уикенд в Керамоти - Снимка 6
Дълъг уикенд в Керамоти - Снимка 7
Дълъг уикенд в Керамоти - Снимка 8
Дълъг уикенд в Керамоти - Снимка 9
Дълъг уикенд в Керамоти - Снимка 10
Made by: TaraSoft

Дълъг уикенд в Керамоти