Екскурзия Скандинавска приказка със самолет

Skype Me™! fb phone 02/ 951 6948
  • 02/ 951 6948
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет
Име:
E-mail:
Телефон:
Маршрут:
Дата на отпътуване:
Брой хора:
Допълнителни изисквания:
Валидация
Код от картинката:
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет
Име:
E-mail:
Oтзив:
Kачете снимка:
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет

Не активна оферта
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет

София – Стокхолм – Осло – Согнефиорд – Нероуфиорд – Берген – Гьотеборг – замъка „Кронборг“ – Копенхаген – София
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет
Дати

  • 21.07.2019 - 28.07.2019
Цена: 916 EU
Дати

  • 21.07.2019 - 28.07.2019
Цена: 916 EU
21.07.2019В 17:35ч. излитане от летище София  за Стокхолм/по желание трансфер до София за туристите от Пловдив и Хасково/.19.25ч.- Пристигане в Стокхолм. Настаняване в хотел. Нощувка.
 
22.07.2019Закуска. Разходка в Стокхолм– ще усетите забързания урбанистичен „пулс“ на града как живее хармонично със спокойствието и тишината. Стокхолм е не само столица на Швеция, но и най-големият град в Скандинавия – град на контрасти, в който различни стилове музика, мода, и технологии се раждат, иновации биват създавани, които се разпространяват в световен мащаб.  Многообразен, либерален, и толерантен към различията град, в който има съвършена смесица от контрастни елементи, живеещи в непринуденост и хармония. Градът е изключително красив, зелен и изпълнен с толкова много забележителности, че няма да разочарова никой любител на пътуванията, както казват „град за всеки един“. Туристическа програма с екскурзовод на български език вСтокхолм– Гамла Стан или Стария град е мястото, което ще ви върне назад във времето. Тук разходките из малките улички са празник за душата, вкусната храна  и популярните забележителности като Стокхолмската катедрала, Нобеловия музей, църквата Ридархолм, Кралския дворец, малките тесни каменни улички със сгради в топла охра и златисто, придават на Гамла Стан уникална атмосфера. Разходката до „тихия и спокоен оазис“ Юргорден ще ви изненада изключително приятно, защото там са концентрирани много от забележителностите на Стокхолм, кралските градини и нестандартни музеи като Музей „Васа”, Музея на „АББА”, Нордическия музей. Отпътуване за Оребро.Настаняване в хотел 3 или 4* в района. Нощувка.
 
23.07.2019: Закуска. Отпътуване и туристическа програма в Осло– невероятно специфичен и специален град – колкото разпилян, толкова и компактен, много зелен, а строителството не спира да кипи, с богата история и традиции, а един от най-модерните градове в Европа. Заради огромната му площ, разглеждането на норвежката столица ще бъде с автобус и пеша. Ще започнем от музейната част, където ще имате възможност да видите затворени в сгради плавателни съоръжения, от кораба Фрам, през сала на Тор Хейердал и дори и най-старите кораби и лодки, с които викингите са бродили из фиордите. След това ще се насочим към парка на Густав Вигеланд – най-странният и любим скулптор на норвежците. Паркът Vigelandе най-големият парк в света на един единствен творец, в него са подбрани емблематичните му творби около 200 на брой, и самото докосване до парка ви дава усещането като сблъсъка с операта – или ще се влюбите от пръв поглед, или повече никога няма да искате да чуете за него. След което ще се спуснем към центъра на града, колкото и разтегливо да е това понятие, към Кралския дворец, Националният театър, Катедралата и гарата, по-класически сгради, които са прелюдия като външност и строителство към една от най-модерните и впечатляващи опери в света. Нощувка.
 
24.07.2019: Закуска. Отпътуване от Осло за Берген. Туристическа програма с екскурзовод на български език в Берген– старата столица на Норвегия и в момента едно от главните им пристанища. Сгушен между няколко фиорда, градът вепчатлява с природата си, със стария град, в който калдъръмените улички, уединените занаятчийски ателиета, музеите, заведенията и галериите очароват всеки турист. Той е бил един от най-значимите центрове на Ханзата, в наши дни международен център на корабоплаването, морския туризъм и риболова. Маркетинг-етикетът на Берген е "Портата към фиордите" и на всичките му пристанища през лятото ежечасно пристигат кораби, които през лятото увеличават населението на града до 3-4 пъти от реалния му размер. В свободното си време ще можете да се разходите изрибния пазар, който е оживен, крещящ, весел, атмосферно наситен, той е място, където можете да опитате китово месо и салами от дивеч. Нощувка. 
 
25.07.2019Закуска. Свободно време във Флам или по желание срещу допълнително доплащане експедиция с железница + круиз по фиордите*. Тази разходка с железницата и фериботния круиз по планините и фиордите на Норвегия ще ви зашемети с най-дивите и непокътнати места в Европа, впечатляващи пейзажи от водопади, стръмни скали, покрити със сняг върхове, ще видите как живеят норвежците в провинцията, един от друг по-високи безброй водопади, реки, езера, най-вероятно ще видите и сняг през юли месец. От Берген тръгваме в 08.39 с влак ще се придвижим до Мирдал, където ще се качим на старата железница/Фламсбан/, която ще ни отведе през множество тунели до градчето Флам, откъдето ще имаме възможност да плаваме с круизен ферибот до най-дългият фиорд в света “Согнефиорд”  и най-красивия отвесен фиорд “Нероуфиорд“ и да се насладим на изключително живописен маршрут и безумно красива природа, стръмни планини, спиращи дъха водопади, незабравими синьо-зелени пейзажи и непотворими гледки. Отпътуване за Осло. Нощувка.
 
26.07.2019Закуска. Свободно време в Осло. По обяд отпътуване и туристическа програма с екскурзовод на български език вГьотеборг– Площадът на Густаф Адолф със статуята на самия Густаф Адолф II, с изключително интересната сграда на Кметството, след това се отправяме към Пристанището, Казиното и бившите имения на богатите нидерландци и германци, към Операта на Гьотеборг, която показва любовта и топлото отношение на северните народи към оперното изкуство, Главния булевард на града, Кралския мост, Театъра. Продължаваме към нидерланския квартал с известния Рибен пазар/“Фескекорка“/, следва разходка до Университета и до площада със статуята на Посейдон, на който се намират Градския театър, Концертната зала, Музеят на кукления театър и Музеят на изкуството „Констмюзеет“. От там всеки може да се впусне и да опознае един свой Гьотеборг – ваш е избора дали ще да хапнете по една говежда пържола или хамбургер по главната улица, дали ще отидете до Увеселителния парк Лизеберг, дали ще влезете в галериите, или просто ще се разходите в обширния парк Кунгспаркен, който се простира по цялата главна улица. Нощувка.                                                                                                               
 
27.07.2019: Закуска. Отпътуване и туристическа програма в Копенхагенс екскурзовод на български език – едно от най-интересните места, които ще бъдат посетени са официалните кралски резиденции, разположени в бившия кралски парк „Амалиенсборг“, и кралските приемни, които се намират в един от най-впечатляващите дворци на севера – „Кристиансборг“, чиято кула се извисява над равния Копенхаген, заедно с тази на Кметството и цветните кулички на парка „Тиволи“. Паркът „Тиволи“  е известен поради факта, че това е мястото, което вдъхновило Уолт Дисни да направи своят изключителен увеселителен парк. Ще видим символът на града – Малката Русалка, и също толкова впечатляващите статуи на Гефион със своите синове, на Ханс Кристиан Андерсен, ще разгледаме и втората най-дълга пешеходна улица в света “Строгет”, по която ще имате възможност да се разходите в свободното си време. Нощувка.
 
28.07.2019: Закуска. Свободно време в Копенхаген или по желание и срещу допълнително заплащане посещение на замъка “Кронборг”, известен като Замъка на Хамлет, един от най-красивите ренесансови замъци в северната част на Европа. Кронборг ще ви впечатли със семплотата си, с произведенията на изкуството, с оригиналността на архитектурния си план, както и със склуптурата на Олгер Датски. Това, което олицетворява Крал Артур за англичаните, въплъщава и Олгер Датски за датчаните, чиято статуя може да се види в подземието на Кронборг. Големият викинг, който стои търпеливо в подземията на двореца , за когото легендата разказва, че ще спи там, докато един ден, когато кралство Дания е отново в беда ще се събуди за да спаси нацията. Вечерна разходка в Копенхаген– величествен, но в същото време скромен, построен с много труд и пари, но и с много вкус – градът, който ви дава ясна представа за начина на живот на датчаните и датското кралското семейство, както и взаимоотношенията между двете съсловия. В 16:55ч полет от летище Копенхаген за София. 20:30ч. Пристигане в София /по желание трансфер за туристите от Пловдив и Хасково/. 
 
Цени: 
Дата
Възрастен в двойна/
тройна стая
Единична стая
Дете до 12 г. с двама възрастни в стая
21.07.2019
1795 лв.
2395 лв.
1745 лв.
 
Задължителни такси:
* сити такса, която се заплаща лично от всеки турист за нощувка на рецепцията на хотела; информация ТУК
 
Цената включва:
* самолетен билет София – Стокхолми Копенхаген– София
* летищни такси
* ръчен багажс максимални размери 40x30x20cm
* транспорт по посочената туристическа програма с автобус, снабден с климатик, CD/DVD,  микрофон, подвижни облегалки
* 7нощувки със закуски в хотели 3*/ 4*
* медицинска застраховка
* туристическо и информационно обслужванена български език
* организатор от фирмата, придружаващ групата
 
Цената не включва:
* куфар за чекиране до 20 кг - 200 лв. /в двете посоки/
* Трансфер от/до летище София за туристите от Хасково и Пловдив – 50 лв. /в двете посоки/
* входните такси на посещаваните туристически обекти
* Екскурзия до замъка „Кронборг“/автобусен транспорт, резервация и входна такса/- 35 евро/69 лв;
* екскурзия до Согнефиорд и Нероуфиорд– 75 евро/147 лв.  възрастни, за деца до 16 г. - 65 евро/ 127 лв.(заявява се задължително) - включва резервация, автобусен транспорт и круизен ферибот
* пътуване с железница от Фиордите до Берген (заявява се задължително) – 100 евро/ 196 лв.
* входните такси на посещаваните туристически обекти
* разходи от личен характер
* сити такси (задължителни) – заплащат се на място в хотелите
* застраховка отмяна на пътуване
 
Депозит: 30% – внася се при подписване на договора
Втора вноска: 21 дни преди датата на отпътуване
                                
Необходими документи:
* валидни до датата на завръщане лична карта или задграничен паспорт; данни от документа за пътуване се предоставят в офиса на фирмата или по електронен път при подписване на договора. Визи не се изискват.
* за деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.
 
Забележка:
* Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 45 плащащи пълната такса участници. Агенцията не гарантира допълването на непълни групи.
* Допълнителните услуги се заявяват със сключването на договора и се осъществяват при минимум 20 желаещи.
* Програмата изисква ползването на градски транспорт.
* Няма специфични медицински и санитарни изисквания.
* Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
* Туроператорът си запазва правото на промени в последнователността на програмата
* всички други ОБЩИ УСЛОВИЯ на www.suntravel.bg/общи условия
 
Примерни хотели по програмата:    
Дата
Град
Име на хотел или подобен :
21.07.
STOCKHOLM
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad
Адрес: Midskeppsgatan 6, 120 66 Stockholm, Швеция
 
22.07.
OREBRO
Best Western Eurostop Örebro
Адрес: Boglundsgatan 2, 701 19 Örebro,
Швеция
Телефон: +46 19 777 12 10
 
23.07.
OSLO
Hotell Bondeheimen
Адрес: Rosenkrantz' gate 8, 0159 Oslo, Норвегия
24.07.
BERGEN
Comfort Hotel Bergen Airport
Адрес: Lønningsvegen 45, 5258 Bergen, Норвегия
 
25.07.
OSLO
Hotell Bondeheimen
Адрес: Rosenkrantz' gate 8, 0159 Oslo, Норвегия
26.07.
Goteborg
Barken Viking
Адрес: Lilla Bommens torg 10, 411 04 Göteborg, Швеция•
Телефон: +46 31 63 58 00
27.07.
Copenhagen
Comwell Holte
Адрес: Kongevejen 495A, 2840 Holte, Дания
 

 

Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 1
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 2
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 3
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 4
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 5
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 6
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 7
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 8
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 9
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 10
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 11
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 12
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 13
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 14
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 15
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 16
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 17
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 18
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 19
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 20
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 21
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 22
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 23
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 24
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 25


Изпрати на приятел Екскурзия Скандинавска приказка със самолет Skype за Екскурзия Скандинавска приказка със самолет Обади се за Екскурзия Скандинавска приказка със самолет 02/ 951 6948
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 1
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 2
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 3
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 4
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 5
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 6
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 7
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 8
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 9
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 10
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 11
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 12
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 13
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 14
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 15
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 16
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 17
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 18
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 19
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 20
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 21
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 22
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 23
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 24
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 25
Made by: TaraSoft

Екскурзия Скандинавска приказка със самолет