Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет

Skype Me™! fb phone 02/ 951 6948
  • 02/ 951 6948
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет
Име:
E-mail:
Телефон:
Маршрут:
Дата на отпътуване:
Брой хора:
Допълнителни изисквания:
Валидация
Код от картинката:
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет
Име:
E-mail:
Oтзив:
Kачете снимка:
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет

Не активна оферта
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет

СОФИЯ - БРЮКСЕЛ – ПАРИЖ- ЗАМЪКА “ШАМБОР“– ЗАМЪКА“ШЕВЕРНИ“– ДВОРЕЦА “ВЕРСАЙ”-ДИЖОН – ЛИОН – ИЗОЛА БЕЛА – МИЛАНО - СОФИЯ
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет
Дати

  • 27.05.2019 - 02.06.2019
Цена: 533 EU
Дати

  • 27.05.2019 - 02.06.2019
Цена: 533 EU
27.05.2019: В 06.15ч. отпътуване от София за Брюксел. По желание трансфер от Пловдив и Хасково до летище София. В 08.05ч. пристигане в Бюксел.  Разглеждане на Брюксел с екскурзовод на български език град на изкуствата, на комиксите, на Европейския съюз, на северната архитектура, на пържените картофки,  на бирата и мидите. Дали ще го харесате, или не,но със сигурност  не бихте го сравнили с друг град и не бихте го забравили. Главният площад „Гран плас“ е „най-красивият театър в света“според Жан Кокто. Обкръжен е с красиви исторически сгради, принадлежащи на различни занаятчийски гилдии. Впечатляваща е сградата на  старото кметство - „Отел де-Вил“ с красив флюгер от 15 век. Тук на всеки две години през август се подрежда  известния огромен цветен килим. Няма да пропуснем  един от символите на Брюксел - закачливата статуя на Манекен Пиз-или пикаещото във фонтан  момченце. Ще се разходим  до закритите галерии „Св.Юбер” с множество кафенета и магазини,за да опитаме една от 100 вида бири или пралини  от прочутия белгийски шоколад, да се полюбуваме на изделия от брюкселска дантела. Отпътуване за Париж. Нощна панорамна обиколка. Настаняване в хотел 3* в Париж. Нощувка.
 
28.05.2019: Закуска. Разглеждане на Парижградът на мечтите, градът на любовта. Всеки има място в този град на светлината и на безкрайния празник. Панорамна и туристическа програма с екскурзовод на български език, която ще премине автобусно и пешеходно по следните забележителности – остров Сите, люлката на града, в средата на който  се издига една от най-великолепните френски готически катедрали – парижката „Света Богородица“, продължаваме към Двореца на правосъдието, където са били дворците на първите френски крале, зад нея се открива една истинска перла на готическата архитектура – „Светият параклис“, увенчан с устремено към небето острие, високо 75 метра, следваща стъпка – един от най-големите дворци в света –  Лувъра, всеизвестен и будещ любопитство у всекиго, най-вече заради шедьовъра, намиращ се в него – Джокондата на Леонардо. Отправяме се към градините на Тюйлери, в която се намира и „Оранжерията“ с картини на Реноар, Сезан, Моне, Матис, Пикасо, излизаме на площад Конкорд -„Площадът на съгласието“, от който започва главният булевард на града – „Шанз-Елизе“ – мечта на всеки турист. Следва Триумфалната арка, откъдето тръгват 12 големи булеварда, един от които води към Айфеловата кула /„най-красивата парижанка“/,  от която гледката е незабравима и неповторима. Тръгваме към Марсово поле, Военното училище, Трокадеро, величествената сграда на Инвалидите, построена през 18ти век. Следват Военният музей, който разполага с 57 600 експоната, също и  музеят на Роден, Латинския квартал, сградата “Орсе“- Музеят на импресионистите, Сорбоната и църквата към него, в която е погребан кардинал Ришельо. Част от разходката е Пантеона, в който почиват останките на Волтер, Жан-Жак Русо, Виктор Юго, Емил Зола и други велики французи, ще се спрем пред „Мадлената“ – единствена църква без кръст, построена през 1842г в древногръцки стил,  площад “Вандом“- с Вандомската колона, Операта Гарние,  Националната библиотека , която притежава над 8 500 000 тома, ще се разходим по „Риволи“ – една от най-оживените улици на Париж с магазини, бутици,  градините на „Тюйлери“, частни картинни галерии за модерно изкуство, бутикови хотели и заведения.  По желание и срещу допълнително заплащане имате възможност  за посещение на Айфеловата кула и разходка с корабче по Сена. Вечерта разглеждане на квартала “Монмартър” (базиликата “Сакре Кьор”, Площада на художниците) –  различната част на Париж, която всички туристи нетърпеливо очакват да посетят – интересния нощен живот, част от който е  кабаре “Мулен Руж“, плас “Пигал“. Из тесните  улички, изпълнени с тревоги, надежди и радост, с музика и багри, с десетки стативи на художници, с малки кафенета и стари кръчми, човек попада в различни измерения и не може да се насити на тази атмосфера. Връщане в хотела. Нощувка.
 
29.05.2019: Закуска. По желание и срещу допълнително заплащане посещение надвореца “Версай”: пищен, прекрасен и бляскав.  Преминаването през десетките зали, сред великолепие, блясък и злато може да се проследи драматичната съдба на френската държава през последните 15 столетия. А самият парк, построен върху площ от 1000 декара е образец на френската дворцова градина и няма повторение никъде по света. Из алеите му има десетки статуи  оригинали и копия от творби на велики антични ваятели. Възможност за посещение на музеи/музея “Лувър”, музея “Орсе”/. Връщане в хотела. Нощувка.
 
30.05.2019: Закуска. Свободно време или по желание и срещу допълнително заплащане екскурзия с екскурзовод на български език до два от замъците по Лоара - “Шамбор” /един от най-красивите ренесансови замъци, най-красиво дворцово укрепление в ренесансов стил и уникална архитектура, с 440 стаи, построени в традиционни форми на френските средновековни крепости от неизвестни ренесансови майстори.“Шеверни”/ замъкът, покоряващ със своята симетрия, с подредбата , с красотата и хармонията си. Един от първите замъци отворен за посещения- 1914година. Богати колекции на картини, гоблени, пищни кралски подредби, зелени паркове в английски стил със дървета, засадени още през 19 век /. Връщане в хотела. Нощувка.    
 
31.05.2019: Закуска. Отпътуване за столицата на Бургундия Дижон.  Градът  удивлява с величието на своята Катедрала - „Сен Бенин“, „Нотр Дам“ и „Сен Мишел“, а Двореца на Бургундските херцози, строен преди  повече от 400 години е превърнат в Музей на изкуствата.  Дижон е градът и на така известните бургундски вина: „пино ноар“, „Гаме“, „Божоле“, „Шардоне“ и на френската горчица. Отпътуване за Лион -  градът  на гастрономията, светлината и киното. Разглеждане на Катедралата. Каквото и да се пише за нея, не може да се постигне гледката, която ще Ви изпълни с възхищение, когато сте пред нея. Преплетените стилове на архитектурата, склуптурните изображения и атмосферата на тайнство и мистика „Който живее под покрива на Всевишния, той обитава под сянката на Всемогъщия“. Продължаваме към Катедралата „Свети Жан“ - храм-седалище на Архиепископа. Катедралата се строи 3 века от 12-15 век и е смесица от архитектурни стилове - римски, готически. Там е била и сватбата на Анри IV С Мария Медичи. Тук е и астрономическият часовник, който е истинска атракция за туристите, защото лионци са свикнали с нейния поздрав през час. Спускаме се и към площад “Белкур“, който се води най-големият пешеходен площад в Европа - любимо място за срещи на влюбени, място за концерти и изложби. Продължаваме към Кметството и Операта, площад „Теро“ - много красив и осеян с кафенета, ресторанти, а в неделя при хубаво време и латино танци. Бързаме и към площад “Ла Кроа Рус“ -квартал, където се пие пастис и се играе петанк. Настаняване в хотел 3* в района на Шамбери. Нощувка.
 
01.06.2019: Закуска. Пристигане и отпътуване за Лаго Маджоре – второто по големина езеро в Италия. От брега на красивото градче Стреза, на брега на Лаго Маджоре се открива прекрасна гледка към три от Боромеевите острови – Изола Мадре, Изола деи Пескатори и Изола Бела. Свободно време в Стреза, изключително привлекателно градче с малки магазинчета за сувенири, романтична атмосфера, Старото кметство, тихите калдъръмени улички, скъпи, изискани хотели, безкрайна, неописуемо-красива крайбрежна ивица. От Стреза имаме възможност за разходка с корабче и разглеждане на пленителния “Изола Бела“*, на който се намира известния Дворец на принцовете Боромео  един истински бароков оазис, разположен сред прекрасни терасовидни градини. Четиристотин години и 200 работници са необходими, за да се превърне това място от гол камък в място на неописуема наслада за очите. Чарлс Дикенс казва за „Изола Бела: че е място, колкото нереално и фантастично, сякаш появило се от приказен свят, толкова и красиво и магическо. От корабчето и от Изола Бела ще се насладите на прекрасната панорамна гледка, която се открива към Изола дей Пескатори и Изола Мадре, не по-малко красиви и впечатляващи, неподправено удоволствие за сетивата. Отпътуване и разглеждане на Милано – финансовата, икономическа и модна столица на Италия. Визитната картичка на втория по големина град е Катедралата, строена повече от пет столетия. Едва ли има в цялата световна църковна архитектура по просторен паметник на готическата архитектура превърната в символ на необятните възможности на човешкото умение. Тя въздейства със своите размери от 11 700 кв.м и височина от 108,50м. На самия връх на купола е издигната статуята на Богородица, позлатена от местния златар Бини, видима от всички части на града. Преминавайки през пасажа “Виктор Емануил II”, осеян с луксозни бутици се стига до световноизвестната опера “Ла Скала”. Няма да пропуснем по време на нашата обиколка  и Замъка Сфорцеско. Преминавайки през пасажа “Виктор Емануил II”, осеян с луксозни бутици се стига до световноизвестната опера “Ла Скала”. Няма да пропуснем по време на нашата обиколка  и Замъка Сфорцеско. Настаняване в хотел 3* в района на Милано. Нощувка.
 
02.06.2019: Закуска. Трансфер с автобус до летище Бергамо/Милано. 11.35ч.-Отпътуване от Милано за София. 14.40ч.-Пристигане на летище София. По желание трансфер до Пловдив и Хасково.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
Цени:
Дати
Възрастен в
двойна/ тройна стая
Единична стая
Дете до 12 г.
с двама възрастни
27.05 – 02.06.2019
1045 лв.
1345 лв.
995 лв.
 
Задължителни такси:
* туристическа такса, която се заплаща лично от всеки турист за нощувка на рецепцията на хотела; информация ТУК
 
Цената включва:
* Самолетен билет София-Брюксел на АК Wizz air
* Самолетен билет Милано-София нa AK Wizz air/Ryanair
* летищни такси
* 1 бр. ръчен багаж до10 кг с макс. р-ри 40 x 30 x 20 см
* транспорт с автобус, снабден с климатик, CD/DVD,  микрофон, подвижни облегалки
* 6 нощувки със закуски в хотели 3*
* Туристическо обслужване на български език по време на екскурзията;
* Медицинска застраховка.
 
Цената не включва:
* Трансфер до летище София от Пловдив и Хасково и обратно – 50лв.
* 1 бр. ръчен багаж до 10кг. с максимални р-ри 55см Х 40см Х 23см- 40 лв;
* 1 бр. регистриран багаж до 10кг. с максимални р-ри 55см Х 40см Х 23см- 55 лв;
* Регистриран багаж до 20кг.– 150лева;
* Входните такси на посещаваните туристически обекти;
- до 2 ет./входна такса и резервация/ - 25 евро/49 лв., за младежи до 24г.-18 евро/35 лв.;                                            
- до 3 ет./входна такса и резервация/ - 35 евро/69 лв., за младежи до 24г.-23 евро/45 лв.;
* Кабаре “Мулен Руж”/вариететна програма, ½ бутилка шампанско и автобусен транспорт/– 135 евро/265 лв.*;
* Двореца “Версай”/автобусен транспорт, входна такса и резервация за час/– 45 евро/88 лв.*, до 26г. – 25 евро/49 лв.;**
* Музей “Лувър” /входна такса и резервация/ – 25 евро/49 лв.*, за лица до 26 години- безплатно; **
* Екскурзия до два от замъците по Лоара – “Шамбор” и “Шеверни” /автобусен транспорт, входна такса и резервация/– 70евро/137 лв.
* Билет за корабче от Стреза до Изола Бела и обратно и входна такса за двореца - 28 евро/55 лв.
* Градска такса – заплаща се на рецепция 
* Застраховка Отмяна на пътуване
 
Забележки:
*Допълнителните услуги по програмата се заявяват и заплащат предварително, при записване за екскурзията и се провеждат при минимум 20 туристи*
**Цените за Лувъра и Версай не включват екскуровод.
 
Депозит: 30% от крайната сума – внася се при подписване на договора
Втора вноска: 21 дни преди датата на отпътуване
 
Необходими документи:
* валидни до датата на завръщане лична карта или задграничен паспорт; данни от документа за пътуване се предоставят в офиса на фирмата или по електронен път при подписване на договора. Визи не се изискват.
* за деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.
 
Забележка:
* Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 45 плащащи пълната такса участници. Агенцията не гарантира допълването на непълни групи.
* Няма специфични медицински и санитарни изисквания.
* Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
* Туроператорът си запазва правото на промени в последнователността на програмата
всички други ОБЩИ УСЛОВИЯ на www.suntravel.bg/общи условия
 
 
Примерни хотели по програмата:
Hotel Amandier Nanterre 3* или подобен - ФРАНЦИЯ, Париж
Hotel Ibis Chambery 3* или подобен - ФРАНЦИЯ, Шамбери
SHG Grand Hotel Milano Malpensa 3* или подобен - ИТАЛИЯ, Милано
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 1
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 2
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 3
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 4
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 5
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 6
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 7
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 8
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 9
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 10
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 11
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 12
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 13
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 14
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 15
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 16
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 17
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 18
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 19


Изпрати на приятел Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет Skype за Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет Обади се за Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет 02/ 951 6948
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 1
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 2
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 3
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 4
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 5
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 6
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 7
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 8
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 9
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 10
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 11
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 12
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 13
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 14
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 15
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 16
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 17
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 18
Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет - Снимка 19
Made by: TaraSoft

Париж, замъците по Лоара и „Изола Белла“ със самолет