ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет

Skype Me™! fb phone 02/ 951 6948
  • 02/ 951 6948
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет
Име:
E-mail:
Телефон:
Маршрут:
Дата на отпътуване:
Брой хора:
Допълнителни изисквания:
Валидация
Код от картинката:
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет
Име:
E-mail:
Oтзив:
Kачете снимка:
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет

Не активна оферта
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет

София – Колмар – СтрасбургПАРИЖДисниленд - „Версай” - „Шамбор” – „Шеверни” – Мон Сен Мишел – Руан – София
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет
Дати

  • 27.08.2019 - 02.09.2019
Цена: 660 EU
Дати

  • 27.08.2019 - 02.09.2019
Цена: 660 EU
STOP SALE
 
27.08.2019: В 06.55ч. отпътуване от летище София за Базел с полет на WIZZAIR /По желание трансфер до летище София за туристите от  Пловдив/. В 08.20 ч. пристигане в Базел. Отпътуване и туристическа програма в Колмар.  Това красиво френско градче  е разположено в сърцето на Елзас. Разходката в старата част  очарова с разноцветните фасади на високите и тесни декорирани с греди къщи. Впечатляват старинните сгради на митницата, на Пфистер хаус. Удивление буди къщата със стоте глави с нейната фасада от различни човешки лица и  гротескни маски. Най-посещавана е родната къща-музей на Бертолди – авторът на прочутата Статуя на свободата в Ню Йорк. Катедралата „Св.Мартин“ освен с готическата си фасада от вогезки камък, е интересна и с цветните си стъклописи. Най-голямо очарование има мястото наречено „Малката Венеция“. Като  красива цветна картичка са разположените около каналите приказни къщи с много цветя и зеленина. Отпътуване  и разглеждане на Страсбург. Градът е столица на областта Елзас. Той е разположен на бреговете на река Ил, сгушен в планината Вогезите и е вписан в списъка на ЮНЕСКО. Страсбург е седалище на няколко европейски институции - Съвета на Европа, Еврокорпуса, както и Европейския парламент , Европейския съд за правата на човека. По време на нашата пешеходна разходка ще разгледаме площада“Клебер“ – центърът на Страсбург, където протичат всички тържества на града, площада „Гутенберг”, носещ името на изобретателя на първата печатарска преса, направил истинска революция в книгопечатането. Ще продължим към  старинната къща „Камерцел“,  към една от най-старите аптеки в Европа -“Елен“,  и ще се озовем пред внушителната  Страсбургска катедрала „Света Богородица“. Ще достигнем и до  най-очарователния квартал“Малка Франция“. По желание и срещу допълнително заплащане разходка с кораб по каналите на Рейн* /цената на корабчето не е включена в екскурзията: 17 евро/. Настаняване в хотел 3* в района на Реймс. Нощувка.                                                                                        
 
28.08.2019: Закуска. Отпътуване за Париж. Туристическа програма в Париж - градът на мечтите, градът на любовта. Всеки има място в този град на светлината и на безкрайния празник. Панорамна и туристическа програма с екскурзовод на български език. По традиция разглеждането на Париж винаги започва от остров Ла Сите, люлката на града. В средата на острова се издига една от най-великолепните френски готически катедрали - парижката „Света Богородица“. Наблизо се намира и Дворецът на правосъдието, където са били дворците на първите френски крале. Зад нея с изненада откриваме една истинска перла на готическата архитектура - „Светият параклис“, увенчан с устремено към небето острие, високо 75 метра, разположен на два етажа и озарен от тържествени стъклописи. Лувъра - един от най-големите дворци в света. В Лувъра е Джокондата на Леонардо да Винчи. Тук са картините и на Рафаело, Тициано, Веронезе, Тинторето, Караваджо и много други. В градините на Тюйлери се намира и „Оранжерията“с картини на Реноар, Сезан, Моне, Матис, Пикасо. Излизаме на площад Конкорд - „Площадът на съгласието“ - шедьовър в историята на световното градоустройство. От тук започва главният булевард на града „Шанз-Елизе“ - мечта на всеки турист, посетил Париж. Пристигаме и до Триумфалната арка, от където тръгват 12 големи булеварда, по един от които се стига до  Айфеловата кула /„най-красивата парижанка“/,  Марсово поле, Военното училище. Заставаме на Трокадеро; сградата на Инвалидите, построена в 18 век. Виждаме и храма с позлатен купол, под който се намира саркофагът на Наполеон, изработен от монолитен къс червен порфир. Тук е разположен и Военият музей, който разполага с 57 600 експоната, също и  музеят на Роден. Отправяме се  към Латинския квартал, виждаме и сградата “Орсе“- музеят на импресионистите, Сорбоната и църквата към нея, в която е погребан кардинал Ришельо. До него е огромното сдание на Пантеона. Тук почиват останките на Волтер, Жан-Жак Русо, Виктор Юго, Емил Зола и други велики французи. Западно от Пантеона, в един чудесен парк се намира и двореца Люксембург, издигнат в 17 век, сега е седалище на Сената. Преминаваме  и покрай „Мадлената“- единствена църква без кръст, построена през 1842г в древногръцки стил. Следва и площад “Вандом“ - с Вандомската колона, на върха на която е статуята на Наполеон I. По „Улицата на мира“ излизаме пред зданието на Операта Гарние.  В близост са „Комеди Франсез“, Пале Роял - днес седалище на Държавния съвет, Националната библиотека, която притежава над 8 500 000 тома. Отправяме се към „Риволи“ - една от най-оживените улици на Париж с магазини, бутици, градините на „Тюйлери“, частни картинни галерии за модерно изкуство, бутикови хотели и заведения.  Настаняване в хотел 3* в Париж. Нощувка.                                                                                      
 
29.08.2019: Закуска. Свободен ден в Париж. По желание посещение на Айфеловата кула и разходка с корабче по Сена. Вечерта разглеждане на квартала “Монмартър” (базиликата “Сакре Кьор”, Площада на художниците). Това е една много различна част на Париж, но всички туристи бързат към нея: нощен живот,  кабаре“Мулен Руж“, плас“Пигал“. Из тесните  улички, изпълнени с тревоги, надежди и радост, с музика и багри, с десетки стативи на художници, с малки кафенета и стари кръчми, човек попада в различни измерения и не може да се насити на тази атмосфера. По желание посещение на кабаре “Мулен Руж”. Връщане в Париж. Нощувка.         
 
30.08.2019: Закуска. Свободен ден или възможност за посещение на:
- музея Лувър - най-големият национален музей на Франция и е най-посещаваният музей в света. Сградата, която в миналото е била първо военно укрепление, а после кралска резиденция, е разположена в центъра на Париж между река Сена и улица „Риволи“.
- Дисниленд Париж” - увеселителен парк, на 32 км  от центъра на Париж. Идеята за царството на приказките е на Уолт Дисни. „Дисниленд“ се състои от 2 тематични парка: Дисни парк и Дисни студио.  Паркът е разположен на 560 декара и има почти кръгла форма. В средата на парка се издига Замъкът на спящата красавица. На неговата територия се намират четири царства – Дивият запад, Страната на приключенията, Светът на приказките и Страната на откритията и космическите полети.  Освен това допълнителна атракция представляват множеството влакчета, люлки, корабчета, шоу програми и концерти, кино и дискотеки. Връщане в хотела. Нощувка.
 
31.08.2019: Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до два от замъците по Лоара -“Шамбор” - един от най-красивите ренесансови замъци, най-красиво дворцово укрепление в ренесансов стил и уникална архитектура, с 440 стаи, построени в традиционни форми на френските средновековни крепости от неизвестни ренесансови майстори. “Шеверни” - замъкът, покоряващ със своята симетрия, с подредбата , с красотата и хармонията си. Един от първите замъци, отворен за посещения- 1914 година. Богати колекции на картини, гоблени, пищни кралски подредби, зелени паркове в английски стил със дървета, засадени още през 19 век. Настаняване в хотел 3* в района на Рен. Нощувка.                                             
 
01.09.2019: Закуска. Посещение на манастира “Мон Сен Мишел” - най-посещаваното място във Франция след Париж. Посещение на манастира и църквата “Св. Михаил“ построени в самия океан. В миналото богомолците са чакали отлива за да стигнат до острова. Сувенири, хотели, магазини се редуват в криволичещата главна улица на Мон сен Мишел. Отпътуване и разходката из средновековните улички на Руан - разположен на реката Сена, града на „стоте кули“ наричан от Виктор Юго. Пешеходна разходка в центъра на града - Кметството, Руанската света Богородица, Съдебната палата и „улицата на часовниковата кула“ - първата пешеходна улица във Франция. Столица на Горна Нормандия, градът, който вдъхновява много велики писатели и артисти. Клод Моне пресъздава града в 36 свои картини и всяка една от тях е с различен изглед. Отпътуване за Париж. Нощувка в хотел 3*.
 
02.09.2019: Закуска. По желание посещение на двореца “Версай”: пищен, прекрасен и бляскав.  Преминаването през десетките зали, сред великолепие, блясък и злато може да се проследи драматичната съдба на френската държава през последните 15 столетия. А самият парк, построен върху площ от 1000 декара е образец на френската дворцова градина и няма повторение никъде по света. Из алеите му има десетки статуи  оригинали и копия от творби на велики антични ваятели. Трансфер до летище Бове/Париж. В 16.25ч. Отпътуване от Париж за София. Пристигане в София в 20:05ч. По желание трансфер за туристите от Пловдив и Хасково.
 
Цени:
Дати
Възрастен в
двойна/ тройна стая
Единична стая
Дете до 12 г. с двама възрастни
27.08.2019
1295 лв.
1645 лв.
1245 лв.
 
Цената включва:
* 6  нощувки със закуски в хотели 3*;
* Самолетен билет София-Базел
* Самолетен билет Париж-София
* малък салонен багаж до 10 кг. с максимални размери 40 x 30 x 20 см
* включени летищни такси
* транспорт с автобус, снабден с климатик, CD/DVD,  микрофон, подвижни облегалки * Туристическо обслужване на български език по време на екскурзията;
* Медицинска застраховка.
 
Цената не включва:
* Регистриран багаж до 20кг. – 150лева;
* 1 бр. ръчен багаж до 10кг. с максимални р-ри 55см Х 40см Х 23см- 40лв;
* 1 бр. регистриран багаж до 10кг. с максимални р-ри 55см Х 40см Х 23см- 55лв;
* Трансфер до летище София до Пловдив и Хасково и обратно – 50 лв.
* Айфелова кула до 3 ет. (включва входна такса и резервация) – 35 евро/68 лв.
* Музей “Лувър”/включва входна такса и резервация/ 22евро/43 лв.*, за лица до 26 години- безплатно;**
* Двореца “Версай”/включва автобусен транспорт, входна такса и резервация/ 45евро/88 лв.*, до 26г. 25 евро/49 лв;**
* Кабаре “Мулен Руж”/вариететна програма, ½ бутилка шампанско и автобусен транспорт/ 135 евро/265 лв.*;
* Входни такси за "Шамбор", "Шеверни" и "Мон Сен Мишел" - заплащат се на място /около 45 евро/
* Увеселителен парк Дисниленд /включва автобусен транспорт, резервация и входна такса/- 70 евро / 137 лв.;
* Входните такси на посещаваните туристически обекти;
* застраховка отмяна на пътуване
 
Забележка: **Цените за Лувъра и Версай не включват екскуровод.
 
Задължителни такси:
* туристическа такса, която се заплаща лично от всеки турист за нощувка на рецепцията на хотела; информация ТУК
 
Депозит: 250 лева на човек – внася се при подписване на договора
Доплащане: до 15 дни преди датата на отпътуване
 
Необходими документи:
* лична карта или задграничен паспорт, валидни минимум 6 месеца след датата на завръщане от екскурзията – данни от документа се предоставят в офиса на фирмата при депозитната вноска. Визи не се изискват.
* за деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.
 
Забележка:
* Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 45 плащащи пълната такса участници. Агенцията не гарантира допълването на непълни групи.
*Няма специфични медицински и санитарни изисквания.
* Настаняването в автобуса е по реда на записване
* Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
* Туроператорът си запазва правото на промени в последнователността на програмата
*всички други ОБЩИ УСЛОВИЯ на www.suntravel.bg/общи условия
 
 
Примерни хотели по програмата:
Hôtel Restaurant Campanile Reims Sud - Bezannes или подобен - ФРАНЦИЯ, Реймс
Hotel Amandier Nanterre или подобен - ФРАНЦИЯ, Париж 
Brit Hotel Rennes - Le Castel или подобен - ФРАНЦИЯ, Рен
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 1
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 2
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 3
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 4
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 5
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 6
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 7
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 8
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 9
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 10
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 11
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 12
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 13
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 14
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 15
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 16
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 17
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 18
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 19
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 20
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 21
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 22
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 23
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 24
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 25
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 26


Изпрати на приятел ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет Skype за ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет Обади се за ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет 02/ 951 6948
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 1
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 2
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 3
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 4
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 5
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 6
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 7
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 8
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 9
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 10
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 11
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 12
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 13
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 14
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 15
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 16
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 17
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 18
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 19
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 20
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 21
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 22
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 23
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 24
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 25
ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет - Снимка 26
Made by: TaraSoft

ПАРИЖ , замъците по Лоара и Мон Сен Мишел: самолет