БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет

Skype Me™! fb phone 02/ 951 6948
  • 02/ 951 6948
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет
Име:
E-mail:
Телефон:
Маршрут:
Дата на отпътуване:
Брой хора:
Допълнителни изисквания:
Валидация
Код от картинката:
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет
Име:
E-mail:
Oтзив:
Kачете снимка:
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет

Не активна оферта
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет

София - Триест – Верона – Монте Карло – МонакоНица – Кан – С ен Тропе – Арл – БарселонаВаленсия - София
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет
Дати

  • 08.04.2017 - 15.04.2017
Цена: 574 EU
Дати

  • 08.04.2017 - 15.04.2017
Цена: 574 EU
НЯМА МЕСТА!
 
08.04.2017: Отпътуване в 05.00 ч.от площад “Спартак” в гр. Хасково, 06.15 ч. от хотел “Тримонциум” в гр. Пловдив, 08.30 ч. от паркинга пред стадион "Васил Левски" в гр. София по маршрут: Кулата – БелградЗагреб Любляна. Нощувка.
 
09.04.2017: Закуска. Отпътуване и разглеждане на Триест - някога мултиетнически и космополитен град, придобил славата на тихо убежище на свободомислещи и непокорни поети и писатели. Точно преди 100 години на 20 октомври тук пристига Джеймс Джойс и остава запленен от кръчмите и атмосферата на града цели 15 години. Наричат жителите на Триест “неаполитанците на Севера“ най-вече заради вкуса към живота и удоволствията. Хората тук казват, че живеят не за да работят, а работят, за да задоволяват капризите си. Триест е градът с най-много къщи, обитавани от духове - те дори са обозначени специално и са туристическа атракция. Разходка в Стария град с руините на Римския Театър, „Пиаца д‘Унита д'Италия” - централният площад на града с импресивните дворци Палацо дел Муниципио и Палацо дел Говерно, Фонтана на четирите континента, Гранд Канал - едно от най-очарователните места на града. Отпътуване и туристическа програма във Верона, наричана още „Градът на любовта”, заради едноименната шекспирова трагедия „Ромео и Жулиета”, но също така известна и със своето вино „Бардолино”. Разглеждат се Арена ди Верона – най-големия оперен театър на открито в Европа; къщата на Жулиета, от рода Капулети; Пиаца дел Ербе: форумът на някогашния римски град, който и днес си остава своеобразното сърце на града, около площада са разположени Търговският дом /1301 г/, градската управа - Ратуша, 83-метровата кула Ламберти /1172 г./, наричана още Кулата с камбаните, както и готическият фонтан на Веронската Мадона от 1368 г. Нощувка.
 
10.04.2017: Закуска. Отпътуване за Френската Ривиера. Разходка в Монако – втората най-малка държава в света, разположена едва на 2 кв. км. Бреговете й се „къпят” във водите на Средиземно море, а субтропичният й климат я прави привлекателно място за отдих. КняжествоМонако предлага исторически и културни забележителности, тропическа растителност и безброй мероприятия – всичко,създадено с цел да доставя удоволствие на многобройните туристи. Посещение на Океанографския музей, двореца на принцовете на Монако, квартала Монте Карло - известен с блясъка, лукса, хазарта, както и с организирането на рали-шампионати на Formula 1: Казиното, Отел дьо Пари, кафе дьо Пари. Разходка в Ница - столицата на Лазурния бряг и родно място на Джузепе Гарибалди: крайбрежния булевард “Променад де-з-англе”; площад  “Масена”; стария град с пазара на цветята. Търговският район се намира над площад “Масена”, където големите молове и магазини, заобикалят улички с имена като Rue Paradis и Rue de la Liberté. Отпътуване и разглеждане на Кан: крайбрежния булевард Ла Кроазет и Двореца на Международния филмов фестивал. Нощувка.
 
11.04.2017: Закуска.Отпътуване за едно от любимите места на световните знаменитости, а именно перлата Сен Тропе. Приказните плажове, прекрасните залези и зеленината са очаровали много популярни творци като Ги дьо Мопасан, Пол Синяк, Жан Котко, а Бриджит Бардо до днес живее във вила в околностите. Разходка по красивата крайбрежна улица и посещение на Стария град с параклиса „Благовещение”, в който днес се помещава Художественият музей с творби на Дерен, Синяк, Дюфа, Сьора и не на последно място Жорж Грамон. Отпътуване и разглеждане на Арл, живописно разположен по бреговете на река Рона: Арената; Амфитеатъра; кафенето на Ван Гог; църквата „Сен Трофим”, която преди е била катедрала, важен представител на римската архитектура. Изображението на Страшния съд на главния вход е типичен представител на римското скулптурно изкуство, както и колоните на близко стоящия едноименен манастир. Отпътуване за Барселона. Нощувка.
 
12.04.2017: Закуска. Туристическа програма в Барселона: площад “Испания“; Побле Еспаньол” или както още го наричат “Испания в миниатюра”: в испанското село са представени всички архитектурни стилове, характерни за различните райони на Испания – Каталуния, Арагон, Андалусия, Галиция, Кастилия, Балеарските острови и др. Тук има множество магазинчета, кафенета и ресторанти; хълма Монджуик; олимпийския стадион; площад “Колумб” с паметника на Христофор Колумб – великият испански мореплавател от италиански произход, който убеден, че е достигнал бреговете на Индия, така и не разбрал до края на живота си, че е открил Америка; Пристанището; “Лас Рамблас”- улица Рамбла, която често определят като „душата на града”; стадиона “Ноу Камп” с капацитет 98 800 зрители. Той е една от най-добрите спортни постройки в света. Нощувка.
 
13.04.2017: Закуска. Ден, посветен на творчеството на гениалния Антонио Гауди, за когото можем да кажем, че в пълна сила важи латинската максима "Omnis ars imitatio naturae" - Всяко изкуство е подражание на природата. Посещение на парка “Гюел”, чийто павилиони и стълби са пренесени сякаш от някоя приказка на Андерсен. Инвеститорът Еусебио Гюел замислил това място като луксозен жилищен комплекс и възложил изпълнението му на гениалния Антонио Гауди. Бизнес проектът се оказал неуспешен и така се родил този причудлив парк; Катедралата “Саграда Фамилия” - единствената катедрала в света в строеж. Финансира се от даренията на вярващи, от свещеници, както и от входните такси на посетителите. Храмът трябва да бъде окончателно завършен през 2026 г. по случай 100-годишнината от рождението на Антонио Гауди; Пешеходна разходка по “Пасео де Грасия” до къщата “Каса Мила“. Погледната отвън, фасадата прилича на крайбрежна скала, прорязана от пещери. Ето защо хората и до днес наричат Каса Мила по-често с името La Рedrera. Когато попитали Гауди защо сградата е с такива форми, той отговорил: „Това са очертанията на планините, които ограждат Барселона и тези планини се виждат от това място, на което е разположена къщата”;  причудливата къща “Каса Батло” - тук откриваме личното виждане на Гауди по отношение на модернизма, а именно култа към извитите линии. Отпътуване за Валенсия. Панорамна и пешеходна разходка в историческия център:  площад Пласа де ла Вирхен - площада на Девата; Базиликата; 3-те порти на Катедралата – по-известна като "Seu", съчетала в себе си множество архитектурни стилове от начало от ХІІІ в., строена не от крал, а от буржоазията на града. В катедралата на Валенсия се пази "Свещеният граал"- чашата, от която Исус е пил по време на Последната вечеря, донесен от Йерусалим. Той е поставен в специален олтар, където може да бъде видян от всеки посетител; Централния пазар (търговски център) – намиращ се в старинна, модернистично реновирана сграда, където се продава всичко – от пресни плодове и зеленчуци, до скъпи модни колекции; Копринената борса - символизираща „Рая”, строена по времето, когато градът е преживявал своите „златни години”; Националният музей на керамиката /отвън/ - помещава се в сградата на дворец от XV в.,  реконструиран  през 1740 г. в стил рококо с прекрасен вход, покрит с алабастър. Свободно време. Нощувка.
 
14.04.2017: Закуска.Свободен ден във Валенсия или по желание посещение на „Градът на изкуствата и науките“ -  най-големият аквариум в Европа “Oceanografic“ с голямо разнообразие от риби и морски животни, които сякаш плуват около вас и невероятно шоу с делфини. Това е най-големият в Европа океанографски парк на открито, който наподобява истински подводен град. Проектиран е от известните испански архитекти Сантяго Калатрава и Феликс Кандела. Построен е във формата на водна лилия като побира 42 милиона литра вода на площ от 110 00 кв. км. И е местообитание на 45 000 животни от 500 вида. Ще видите тюлени, делфини, пингвини, водни костенурки, акули и още много други.  Всяка една сграда на този парк Ви пренася в различна водна екосистема – Антарктика, Средиземноморието, острови и др. Нощувка.
 
15.04.2017:Закуска. Трансфер до летището. Отпътуване от Валенсия в 09:15 ч. Пристигане в София в 13.15ч. Трансфер с автобус за туристите от Пловдив и Хасково.
 
 
Цена на човек в двойна/тройна стая: 1195 лв.
Отстъпка за ранни записвания до 31.01.2017 г. – 70 лв. от посочената цена!
 
Цената включва:
* самолетен билет Валенсия – София с редовен полет на AK Wizz Air
* летищни такси
* малък салонен багаж с макс. размери 42 x 32 x 25
* чекиран багаж до 23 кг
* транспорт по програмата с автобус ***
* Трансфер с автобус от летище София до Пловдив и Хасково
* 7 нощувки със закуски в хотели 3*
* туристическо и информационно обслужване
* организатор от фирмата, придружаващ групата
* медицинска застраховка
Цената е платима в лева по фиксинга на БНБ в брой в офиса на фирмата или по банков път (банковите реквизити са посочени в договора).
 
Цената не включва:
* входни такси за посещаваните обекти
* разходи от личен характер
* застраховка отмяна на пътуване
 
Необходими документи:
* лична карта или задграничен паспорт, валидни минимум 6 месеца след датата на завръщане от екскурзията – копие от документа се предоставя в офиса на фирмата при депозитната вноска. Визи не се изискват.
* за деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.
 
Общи условия:
* Програмата се осъществява гарантирано! Възможни са промени в последователността на изпълнението.
* Местата в автобуса се определят по реда на записване.
* Няма специфични медицински и санитарни изисквания.
* Участието в допълнителните посещения (по желание) се заявява задължително при резервация за екскурзията, заплащат се с окончателната вноска исе осъществяват при минимум 20 туристи!
* Резервации се приемат срещу копие от личните документи на пътуващите!
* Първа вноска 350лв. на човек, доплащане до 20 дни преди отпътуването.
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 1
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 2
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 3
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 4
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 5
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 6
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 7
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 8
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 9
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 10
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 11
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 12
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 13
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 14
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 15
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 16
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 17
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 18
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 19
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 20
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 21
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 22
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 23
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 24
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 25
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 26
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 27


Изпрати на приятел БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет Skype за БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет Обади се за БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет 02/ 951 6948
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 1
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 2
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 3
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 4
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 5
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 6
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 7
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 8
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 9
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 10
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 11
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 12
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 13
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 14
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 15
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 16
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 17
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 18
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 19
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 20
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 21
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 22
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 23
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 24
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 25
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 26
БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет - Снимка 27
Made by: TaraSoft

БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ – Френска ривиера: автобус и самолет