Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4*

Skype Me™! fb phone 02/ 951 6948
  • 02/ 951 6948
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4*
Име:
E-mail:
Телефон:
Маршрут:
Дата на отпътуване:
Брой хора:
Допълнителни изисквания:
Валидация
Код от картинката:
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4*
Име:
E-mail:
Oтзив:
Kачете снимка:
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4*

Не активна оферта
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4*

София - Катания - София
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4*
Дати

  • 28.04.2018 - 04.10.2018
Цена: 663 EU
Дати

  • 28.04.2018 - 04.10.2018
Цена: 663 EU
1 ден: Полет от София в 15:10 часа с Мистрал Еър. Кацане в Катания в 16:00 часа. Трансфер до хотела. Свободно време. Нощувка.
 
2 ден: Закуска. Информационна среща с Вашия представител в хотела. Свободно време за плаж или  полудневна екскурзия по желание: Чефалу.Чефалу е малко китно рибарско селище, което е запазило своята автентичност. Дългата централна улица се пресича от десетки по малки тесни странични улички, чиито срещуположни, боядисани в светли тонове къщи, са толкова близко, че спокойно могат да си подават през прозорците разни неща. Градът е построен под огромна канара, наподобяваща крепост, в подножието,на която се е сгушил един от най-елегантните главни площади в Сицилия – Дуомо и величествената норманска катедрала от 12 в. Построена е по волята на Роджер ІІ, първият нормански крал. Според легендата, флотът му попаднал на буря и бил захвърлен в бреговете на Чефалу, където, като по чудо се спасили. В знак на признателност към Богородица е вдигната църквата. Прославената мозайка в абсидата на Христос Вседържител е първата от този вид сицилиански образи. Недалеч от катедралата се намира музеят Мандралиска със сбирка от монети, гръцки и римски артефакти и една изключителна картина –„Портрет на непознат моряк” от най-изтъкнатия ренесансов живописец на Сицилия – Антонело да Месина. Интересна е перачницата “лаватойо”, което означава място за пране, от времето на норманите, които са използвали течащата река като основа за изграждането на няколко малки басейна и каменни прагове, където е удобно да се пере. Връщане в хотела. Нощувка.
 
3 ден: Закуска. Свободно време за плаж 1986 г.,да си купите сувенири от лава в някое от многобройните магазинчета, да опитате мед от Дзаферана или ракията „Огъня на Етна”.  По желание може дасе стигне до „Кулата на Философа” в подножието на четирите действащикратерана ниво около2900 метра надморска височинас въжен лифти джипове(само при благоприятни метеорологични условия). /Заплаща се на и забавления или целодневна екскурзия по желание: Етна и Таормина. Отпътуване от хотела рано сутрин, след закуска. Етна е най-високият действащ вулкан в Европа. Изкачване с автобус до 1924 м.Свободно времес възможност за разходканастраничните кратери „Силвестри”, които са били активни място допълнително/. Отпътуване за Таормина. Пешеходна разходка по живописните улички на най-прочутия курорт на Сицилия. Автобусът ни оставя на паркинг в подножието на града, откъдето се придвижваме до централната улица с безплатно бусче. Свободно време с възможност да посетите гръцкият театър от 3 в. пр. хр. - величествено произведение на природата и човека, откъдето се разкрива спираща дъха гледка към залива на Джардини Наксос, да разгледате останките от римския одеон, да разгледате Градския Парк, да се разходите по привлекателната главна улица с панорамния площад „IX Април”, където се намира и известният „Вундербар” –  любимо място на Лиз Тейлър, площад  „Дуомо”, любимо място на Оскар Уайлд.  Там е фонтана „Четирите фонтана” с кентавърка, който е символ на града.Също така има богат избор на прекрасни сладодедаджийници (Джелатерии), кафета и магазини за мода и сувенири. Връщане в хотела за вечеря. Нощувка.
 
4 ден: Закуска. Свободно време за плаж и забавленияили целодневна екскурзия по желание: Духът на Сицилия. Тази екскурзия ще ви отведе до планинските релефи на Мадоние, със своите върхове, достигащи почти 2000 м надморска височина. Малките сицилиански селца, изградени от варовици са кацнали на голи хълмове и изглеждат все едно са излезли от сънищата. През закътаните малки улички старите хора заглеждат  непознатите с любопитство, но не и недружелюбно. Ще се насладите на интересна панорама с постоянно променящи се сцени:  Тиренско море, западния бряг на Палермо и не на последно място Еолийските острови. Докато се наслаждавате на великолепната гледка към планините и брега, ще имате възможност да усетите духа на ежедневния живот на малките сицилиански села. Отпътуване от хотела към сърцето на природен парк Parco delle Madonie. Първата спирка е на светилището в Джибилмана, заобиколено от невероятна средиземноморска растителност. След това продължаваме към малкото селище Кастелбуоно за да посетим замъка на семейство Вентимилия, където се намира уникален древен Палатински параклис. След посещението на замъка може да се насладите на дегустация (безплатно) на типични сицилиански вкусотии и специалитети в една от най-добрите и световно известни сладкарници FIASCONARO. Връщане в хотела за вечеря. Нощувка.
 
5 ден:Закуска.Свободно време за плаж и забавления или целодневна екскурзия по желание: Ериче и Седжеста. След закуска отправяне към Ериче. Удивителното съчетание между исторически паметници и невероятни природни картини заедно с красивото крайбрежие на Сицилия създават всички предпоставки за една запомняща се екскурзия. Ериче е привлекателен с разположението си, откъдето се открива чудесна гледка: кацнал е на 750 м над пристанище Трапани, с криволичещите си улички, пресечки и старинни площади. Крепости, кули, бойници, църкви и манастири… редом с обикновени домове, ресторанти, даже банката и полицията – абсолютно всичко е дялан камък. Основни забележителности тук са катедралата от  16 в. и норманската Венерина Крепост от 12 в. намираща се на мястото на Ерикс, крепост и древно светилище още от елинско и финикийско време. Следобед отправяне към археологическата зона на Седжеста, за да се посети древния дорийски храм и амфитеатъра. Според мита първото селище, което не е извадено на повърхността от археолозите, е основано от троянските спътници на Еней – Елимите. В Сицилия има много великолепни гръцки храмове, но никой не е разположен сред такава красива природа, както Седжеста. Дорийският храм /426-416 пр.хр./ от кафеникав камък, който е опасан почти изцяло от плитко дефиле, се издига във величествено усамотение в прекрасната местност. На около 2 км се намира изящен древногръцки театър от 3 в. пр. хр. Амфитеатралното разположение на седалките за зрителите е изградено по хълма, известен като Монте Барбаро (Monte Bàrbaro), на 305 метра над морското равнище. Вечер през лятото се изнасят представления в него. Нощувка.
 
6 ден:Закуска.Свободно време за плаж и забавления или полудневна екскурзия по желание: Палермо и Монреале. Ранно отпътуване от хотела. Туристическа програма в столицата на Сицилия, гр. Палермо. В архитектурата на Палермо се смесват всички стилове, отразяващи заплетената и богата история на града. Това е единственото място в света, където са оставили белег всички основни Средиземноморски цивилизации - от финикийците и гърците, римляните, арабите и норманите, испанците и французите. Сърцето на Палермо е белязано от бароковото кръстовище „Куатро Канти”, непосредсвено до него се намира „Пиаца Претория” с „Фонтана на срама”, зад сградата на Общината е разположена църквата „Марторана”, където афрески, византийска мозайка и барок се сливат в хармоничен шедъовър. До „Марторана” се намира църквата „Свети Каталдо” – прекрасен пример за арабо-норманска архитектура. Пешеходната обиколка завършва пред Театро Масимо – най-голямата лирична сцена на Италия. Свободно време с възможност за шопинг, самостоятелно посещение на Театро Масимо или на Катакомбите на Капуцините или на най-големия пазар в Сицилия – Ла Вучирия – наподобяващ арабските пазари - ярък, жив спектакъл, пълен с викове. Групата се събира отново, тъй като предстои панорамен тур из Палермо с автобус, като се минава през улица Либерти направена по подобие на Шанс Елизе в Париж и засадена с дървета джакаранти, Театро Политеама, посветена на Джузепе Гарибалди, промишленото пристанище, яхтеното пристанище, където са акостирали финикийците преди 2800 години, монумента посветен на загиналите в борбата срещу мафията, пиаца Марина, двореца на инквизицията – Киарамонте Стери, дървото посадено в деня на независимостта, църквата Санта Мария де ла Катена, Порта Феличе, площад Гай Юлий Цезар, където е централна гара Палермо, след което се отправяме към Монреале – кралският хълм, седалището на норманските крале. Отпътуване за Монреале. Посещение на Катедралата на града с местен екскурзовод - изключителен шедьовър на норманската архитектура от 12 в. с впечатляващи мозайки във византийски стил, които разказват стария и новия завет. Нощувка.
 
7 ден:Закуска. Свободно време за плаж и забавления или полудневна екскурзия по желание: Какамо. Това е средновековно градче с 9000 човека население, опасващо най-запазения и втори по големина едноименен замък в Италия с начало на строеж 1094 г. Екскурзията стартира с посещение на замъка по време, на която ще се потопите в миналото и ще почувствате историята на Сицилия. Замъкът Ви предлага да разгледате абсолютно автентичните затворнически килии от Средновековието, казани за катран, тронна зала с гербовете на фамилиите и предлага възможност да се насладите на невероятни гледки към езерото Розамарина и Тиренско море. Той разполага с богата оръжейна колекция, някогашна собственост на знатните фамилии, управлявали замъка и града. Свободно време за разходка из средновековния град и обяд на свободна програма или по желание и при предварителна заявка, възможност за обяд на меню в ресторанта на замъка „А Кастелана“ (A Castellana). Менюто включва: първо и второ ястие, по чаша червено или бяло вино, хляб, минерална или газирана вода. Цената е 12 евро на човек и се заплаща допълнително на място. Има възможност за поръчка и от а-ла-карт листа. Необходими са удобни обувки, с нехлъзгащи се подметки. Нощувка.
8 ден: Трансфер до летището за полет Катания в 12:30 часа. Кацане София  - 14:20 часа.
 
Acacia Resort & SPA е луксозен хотел 4*, с инфраструктура, качество на услугите, обзавеждането и храната, като за 5*.
 
Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в SUPERIOR стая, на база закуска и вечеря, с включени летищни такси, за резервации до 01.03.2018 г.
ЛЕВА
Човек в двойна стая
Единична стая
3-ти възрастен
1-во / 2ро дете / 2-11,99
Дете 2-11,99 в стая с 1 възрастен
от София
 
 
 
 
 
28.04  – 05.05
1340
1570
1170
1020
1170
05.05 – 12.05
1340
1570
1170
1020
1170
12.05 – 19.05
STOP
STOP
STOP
STOP
STOP
19.05 – 26.05
1470
1730
1250
1079
1250
26.05 – 02.06
STOP
STOP
STOP
STOP
STOP
02.06 – 09.06
1490
1792
1280
1085
1280
09.06 – 16.06
1490
1792
1280
1085
1280
16.06 – 23.06
STOP
STOP
STOP
STOP
STOP
23.06 – 30.06
1620
1957
1389
1155
1390
30.06 – 07.07
1620
1957
1389
1155
1390
07.07 – 14.07
1620
1957
1389
1155
1390
14.07 – 21.07
STOP
STOP
STOP
STOP
STOP
21.07 – 28.07
1620
1957
1389
1155
1390
28.07 – 04.08
1800
2130
1480
1210
1480
04.08 – 11.08
1850
2280
1560
1265
1560
11.08 – 18.08
1870
2310
1570
1270
1570
18.08 – 25.08
1830
2250
1540
1255
1540
25.08 – 01.09
1680
2045
1430
1175
1430
01.09 – 08.09
1550
1860
1340
1130
1340
08.09 – 15.09
1520
1810
1300
1103
1300
15.09 – 22.09
1490
1790
1280
1100
1280
22.09 – 29.09
1410
1656
1230
1060
1210
29.09 – 06.10
1320
1570
1160
1005
1160
06.10 – 13.10
1320
1570
1160
1005
1160
от Варна
 
 
 
 
 
19.05  – 26.05
1320
1610
1140
940
1140
27.09 – 04.10
1300
1590
1120
920
1120
 
 
Цената е на човек в ЛЕВА и включва:
* Самолетен билет с чартърен полет с авиокомпания Mistral Air
* Летищни такси
* Регистриран багаж 15 кг и 7 кг ръчен багаж
* 7 нощувки, закуски и вечери в Superiorстаи, в хотел Acacia Resort 4*LUX
* Трансфер летище – хотел – летище
* Чадъри и шезлонги на плажа и на басейна за периода 12.05 – 06.10.2018г.
* Ползване на тенис, волейбол, футбол, мини-голф игрища, фитнес уреди на открито
* Детски мини-клуб
* Дневна анимация от 09.06 до 15.09
* Вечерна анимация – ежедневно пиано-бар
* Сицилианска вечер – с фолклорна програма и типични сицилиански ястия
* Тропическа вечер – от юни до септември
* Wi-Fi интернет безплатно в общите части
* Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс, с ДЗИ
* Представител на туроператора с български език за целия престой
 
Цената не включва :
* Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета.
* Цените са калкулирани с параметри 450$/ тон и 1 евро = 1.15 долара
*Общинска такса – ако има такава, се заплаща на рецепция и се определя едностранно, без предупреждение от местната общинска администрация (до 2017 г не е имало общинска такса)
* Полудневна екскурзия до Чефалу – 30 евро / 59 лв; за деца до 11.99 г. – 15 евро / 30 лв
* Целодневна екскурзия до Ериче и Сиджеста – 45 евро / 89 лв; за деца до 11.99 г. – 20 евро / 40 лв
* Целодневна екскурзия до Етна и Таормина – 80 евро / 158 лв; за деца до 11.99 г. – 40 евро / 80 лв
* Целодневна екскурзия до Палермо и Катедралата в Монреале – 55 евро / 108 лв; за деца до 11.99 г. – 30 евро / 108 лв
* Полудневна екскурзия до Какамо – 40 евро / 79 лв; за деца до 11.99 г. – 20 евро / 40 лв
* Полудневна Духът на Сицилия, с дегустация на известните сладки FIASCONARO – 40 евро / 79 лв;  
за деца до 11.99 г. 20 евро / 40 лв
* Пакет – 3 екскурзии: Етна и Таормина, Какамо, Ериче и Сиджеста– 150 евро / 295 лв; за деца до 11.99 г. 75 евро / 147 лв
* Пакет – 4 екскурзии: Етна и Таормина, Какамо, Ериче и Сиджеста, Чефалу – 170 евро / 335 лв; за деца до 11.99 г. 85 евро / 168 лв
* Пакет – 5 екскурзии: Етна и Таормина, Какамо, Ериче и Сиджеста, Чефалу, Духът на Сицилия– 210 евро / 415 лв; за деца до 11.99 лв 105 евро / 206 лв
 
Доплащания по желание, на човек:
* Обяд–  360 лв на човек за седмица
* Стая с гледка към морето – 350 лв на човек за периода 29.07 – 26.08 и 250 лв за останалите периоди. 3-ти възрастен 25% отстъпка; Деца – 50% отстъпка
* Стая с изглед към басейна – 220 лв на човек за периода 29.07 – 26.08 и 165 лв за останалите периоди. 3-ти възрастен 25% отстъпка; Деца – 50% отстъпка
 
Услуги на място:
* Транспорт до и от Чефалу – 3 евро в посока (в часовете за отиване 09:00 / 11:00 / 15:00 и за връщане 12:30 / 18:30)
* Сервиране на закуска в стаята – 8 евро на човек
* Сервиране на вечеря в стаята срещу заплащане от специално меню
* Вход за СПА центъра 25 евро – включва: сауна, парна баня, хромо и ароматерапия, Кнайп, зона за релакс и ползване на басейн с хидромасаж.
* Масажи: Тайландски: 50 минути – 80 евро / Китайски Туи-На: 30 минути - 40 евро; 60 минути - 70 евро
* Плажни кърпи – заплаща се цена 3 евро при наемане и за всяка смяна. Депозит 20 евро, който се възстановява след връщане на кърпата
 
*възможно е да има промени в посочените цени
 
 
ВАЖНО: Ежедневно има организиран транспорт от хотел Acacia Resort 4*LUX до центъра на Чефалу в следните часове за отиване 09:00 / 11:00 / 15:00 и за връщане в 12:30 / 18:30. Цената е 3 евро за всяка посока. Плажа е пясък и камъни.
 
Резервации:
Депозит 350 лв при резервация
Доплащане 31 дни преди датата на пътуване
Условия за анулации:
до 60 дни преди датата на полета: 100 лв
от 60 до 31 дни: 350 лв
от 30 до 1 ден преди датата на пътуване: цялата дължима сумa
 
Полетно разписание:
Превозвач: Мистрал Еър
 
София – Катания 15:10 / 16:00
Катания – София 12:30 / 14:20
 
Варна – Катания 15:10 / 16:00
Катания – Варна 12:30 / 14:20
Забележки:
* Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.
 
          
    AcaciaResort4* LUX
Campofelice di Roccella, Чефалу
 
Официален сайт: http://www.acaciaresort.eu/
 
Местоположение
Acacia Resort & SPA е луксозен хотел 4*, с инфраструктура, качество на услугите, обзавеждането и храната, като за 5*.
Хотела е разположен на девствените плажове между Палермо и Чефалу, на входа на природен парк ParcodelleMadonie. В курорта Campofelice di Rocella.Разстоянието до летището на Палермо е 84 км, а до Чефалу, основна забележителност в Сицилия е 15 км.
 
Хотел
Модерен, елегантен и комфортен хотел AcaciaResort4* е разположен на девствените плажове между Палермо и Чефалу, на входа на природен парк ParcodelleMadonie. За комфорта и пълноценната почивка на гостите са на разположениеградина от 40 000 кв.м, голям басейн, собствен плаж и множествоспортни съоръжения, заобиколени от богата зеленина от тропически растения.
Релакс, романтика и възможност да се отдадете на световно известанта местна кухня.
 
Ресторанти и барове
AcaciaResort4* има 4 вътрешни, климатизирани зали за хранене с възможностза хранене и на открито.
Ресторанта предлага Сицилианска и национална кухня с изискан вкус, благодарение на специално селектираните продукти. През деня е отворен бар на басейна 12.05 – 29.09. В хотела има и пиано-бар с вътрешна и външна част.
 
Стаи
240стаи всички са с климатик, телевизор с плосък екран и сателитна телевизия, сейф, телефон, мини-бар, сешоар и обзаведена баня с душ или вана.Superiorстаите са разположени в основната сграда. Всички са с покрита, обзаведена и уютна тераса, където можете да се насладите на закуската или на романтична вечеря на свещи.
 
Спорт
Хотела предлага различни видове спортове: голям басейн, детски басейн, мини-футбол, тенис, плажен волейбол, кану, мини голф, фитнес уреди и съоръжения на открито. Гостите на хотела ползват спортните съоръжения безплатно.
 
СПА център
AcaciaResort4* е известна със своя СПА център на покрива, където можете спокойно да отдъхнете и да направите различни масажи. СПА центъра предлага басейн със съоръжения за воден масаж (150 кв.м.), фитнес, панорамна сауна, парна баня, воден масаж на краката, басейн с джетове и зона за релакс.
 
Плаж
Хотела е на първа линия и има частен плаж с чадъри и шезлонги (от 12.05 до 06.10). Самата плажна ивица не е много широка и за това, като естествено продължение между плажа и басейна има отлично поддържана поляна, където са разположени по-голямата част от чадърите и шезлонгите. Плажа е пясък и камъни.
 
Басейн
Acacia Resort 4*LUX предлага на своите гости много голям, 16 000 кв.м., екзотичен басейн, с форма на лагуна, с множество видове тропически растения и цветя.
Бара на басейна работи от 12.05 до 29.09, където гостите на хотела могат да си поръчат различни закуски, напитки и коктейли.
 
Градина
Цялата територия на хотела от 40 000 кв.м. е една истинска райска, цветна градина. Можете да поседнете на сянка или да се разходите между тропическа растителност, потопени в уханието на цветя.
 
Деца
За децата има множество съоръжения за игра, детски басейн и мини-клуб работещ от 09.06 до 15.09. За младежите има Junior club, с възможност за провеждане на интерактивни игри и състезания по футбол, тенис и други.
 
Аниматорски екип
Acacia Resort 4*LUX предлага ежедневно различно забавления за своите гости, обслужвани от отлично обучен аниматорски екип от 09.06 до 15.09.
Всяка вечер има пиано-бар.
 
Конгресен център
Acacia Resort 4*LUX има 3 семинарни зали, които могат да бъдат ползвани за срещи на до 240 човека.
 
Интернет
В района на конгресния център и до бара има безплатен безжичен интернет.
 
 
Чефалу
*Ежедневно има организиран трансфер до Чефалу в 09:00 / 11:00 / 15:00 и от Чефалу в 15:30 / 18:30. Цена – 3 евро в посока.
 
Забележки
*Настаняване след 16:00. Напускане на стаите до 10:00. Късно напускане до 16:00 възможно срещу 40 евро на стая
 
Описание на изхранването
 
Закуска и вечеря – включени в цената. Закуската е от 07:00 до 10:00, а вечерята от 19:30 до 21:30, на блок-маса. Напитките се заплащат допълнително.
Веднъж седмично има Сицилианска вечер с фолклорна група и Сицилиански специалитети. От юни до септември веднъж седмично има Тропическа вечер.
 
Обяд – предлага се срещу доплащане. Можете да поръчате специалитети от менюто на ресторанта или да похапнете набързо пица или салати на бара.
 
Magic Moments– всяка вечер между 18:30 и 19:30 в основния бар се предлагат вкусни разядки и чудесни коктейли на специални цени.

 

Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 1
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 2
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 3
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 4
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 5
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 6
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 7
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 8
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 9
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 10
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 11
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 12
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 13


Изпрати на приятел Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* Skype за Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* Обади се за Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* 02/ 951 6948
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 1
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 2
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 3
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 4
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 5
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 6
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 7
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 8
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 9
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 10
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 11
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 12
Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4* - Снимка 13
Made by: TaraSoft

Почивка на остров Сицилия - хотел Acacia Resort LUX 4*