Аз съм туроператор

Skype Me™! fb phone 02/ 951 6948
  • 02/ 951 6948
Аз съм туроператор
Освен информация за държави, градове, природни и архитектурни забележителности, нашата цел е и да ви откъснем от напрегнатото ежедневие, на което всички сме роби в известна степен. В тази статия може да се позабавлявате, запознавайки се с длъжностите характеристики, свързани с нашата дейност. Сигурни сме, че ще приемете фактите от тяхната комична страна. Приятно четене :)
 
Аз съм туроператор и автобусите, които наемам са с широката страна на пътя, за да имате възможност всички да седнете на първата седалка.
 
Аз съм туроператор и винаги мога да ви кажа на точно на този плаж точно до къде ще ви стига на вас водата.
 
Аз съм туроператор и мога да дам логично обяснение защо пясъкът на вашия плаж не е толкова ситен, колкото е на брошурата.
 
Аз съм туроператор и винаги съм наясно защо в автобуса е и топло и студено едновременно.
 
Аз съм туроператор и няма проблем да ви направя резервация, говорейки по 3 телефона едновременно.
 
Аз съм туроператор и винаги мога да измисля най-невероятните забавления във всеки град по света и то без да похарчите нито лев.
 
Аз съм туроператор и всеки път ви лъжа, когато казвам, че по време на високия летен сезон няма свободни места в хубавите и евтини хотели, които вие сте си избрали. И също така в голяма част от хотелите в света имам собственост и за мен не е проблем да построя още няколко стаи с изглед море в Австрия например, за да може вие да останете удовлетворени.
 
Аз съм туроператор и когато ви казвам, че ще кацнете в 08:33 ч. в Америка, а сте излетели в 08:25 ч. имам предвид и часовата разлика, но ако вие държите – ще кажа под секрет, че просто вашият самолет е мега бърз и това е реалната причина за вашето експресно пристигане.
 
Аз съм туроператор и винаги съм наясно, че когато правите резервация за събота, вие всъщност имате предвид петък.
 
Аз съм туроператор и когато искам от вас да ми напишете имената си на латиница знам, че ще ми ги пратите на кирилица, но за мен това не е проблем, тъй като имам достъп до базата данни на българските институции.
 
Аз съм туроператор и за мен не е проблем да Ви резервирам седем свързани апартамента за непушачи, с изглед към басейна с по две големи и четири походни легла във всеки от тях. И да, разбира се, че е моя вината, че в хотела няма хеликоптерна площадка.
 
Аз съм туроператор и разбира се, че помня, че сте пътували с мен до Франция преди няколко години, въпреки че вие дори не си спомняте къде точно сме били.
 
Аз съм туроператор и разбира се, зная всички езици на света. Също така не се съмнявайте, че съм посетил всяка точка по света и каквото и да ви разказвам за дадено място то е от лични впечатления. И накрая най-важното – дори да не знаете какво искате, бъдете сигурни, че ще го получите, тъй като аз мога да определя желанията на всеки, който разговаря с мен.
 
Аз съм туроператор и когато хората идват при мен в извън работно време в петък вечер и очакват да знам наизуст всички тарифи на полетите от Ню Йорк до Токио през Варшава, както и какво се е променило във всички хотели по света за идващия сезон. И разбира се, че ми е изключително приятно да изслушам личните ви проблеми и винаги съм в състояние да ви дам адекватен съвет как точно да постъпите.
 
Аз съм туроператор и знам в крайния квартал на Момбай кой е най-добрия ресторант, в който да намерите вегетарианска кухня.
 
Аз съм туроператор и мога да ви гарантирам, че във всичките хотели, които предлагам храната е изключителна, може да задоволи вашия иначе непретенциозен вкус и навсякъде се предлагат толкова ястия, колкото е дебела готварската книга на майка ви.
 
Аз съм туроператор и винаги съм усмихнат, позитивен, състрадателен, забавлявам ви и не се притеснявам дали ще останете доволни от моите предложения ...

За информация: 02/ 951 6948
Made by: TaraSoft

Аз съм туроператор