Валя Александрова, Видин

Skype Me™! fb phone 02/ 951 6948
  • 02/ 951 6948
Валя Александрова, Видин
Посетил: Виена, Париж, Страсбург, Брюксел....

Не всички пътища водят към Рим ...
Водят там, където ги планираш ти! Но за човек, който много пътува, има критерии защо и къде отива, изборът на фирма с подходяща програма и качество на обслужване е много важен. Имаш идеални планове, чел си много и нямаш търпение да се потопиш в света, който искаш да разгледаш сам с душата си и очите си ... и тогава идва много важен детайл, от качеството на който идва всичко като последица от пътешествието ти: изборът на оператор, който може да ти предложи точно такъв продукт, какъвто си набелязал ти.
За това компромиси не се правят. Вече четири години ползвам услугите на „Сън Травъл” за своите пътувания или с група. Много ценно в техните продукти са много прецизно съобразените и стриктно спазваните програми, съобразно клиента. Програмата и обслужването по време на пътуването правят Париж, Венеция, Будапеща или Виена част от незабравимата емоция на въздействие, гледки, никакво чувство за умора или досада! Съветите преди и по време на пътуване ти помагат да направиш и свободното си време оптимално полезно и за релаксация, и за разходки и посещения. Качествената информация, приятелската атмосфера, грижите на фирмата за комфорта на екскурзиите ме карат да съм спокойна в избора си за всеки продукт на фирмата.
Всяко пътуване ме връща в България с нови приятели, страхотни положителни емоции, усещане за „духовен купон” и планове за нови пътешествия! Винаги има какво още да науча, да видя и да припомня с всяко следващо пътуване!
Това е партньор, с които се работи с коректност, лоялност и доверие, мисъл и интелект в опознаването на други светове, поднесени със слънчевата усмивка и приветливост на енергичната и много креативна Иренка!!!!! След Париж.... само Рим е достоен за него, значи е време пътищата да се програмират към Рим сега и за мен!


За информация: 02/ 951 6948
Made by: TaraSoft

Валя Александрова, Видин