Думи на благодарност от Управителя на Сън Травел

Skype Me™! fb phone 02/ 951 6948
  • 02/ 951 6948
Думи на благодарност от Управителя на Сън Травел

          Здравейте ПРИЯТЕЛИ,

С гордост искам да ви представя този сайт, който толкова обсъждахме през последните месеци и кайто очаквахме да стане готов през ноември...през декември...през януари. Е, ето че най-накрая, в началото на февруари той е готов. На целия ни малък и скромен екип сайтът костваше много усилия, но те не ни тежаха, защото го правихме с много любов към работата си. Надявам се това да личи във всеки текст и всяка снимка, на които ще попаднете тук!
Започнах да пиша тези редове обаче, защото искам да изкажа своята най-искрена благодарност към всички, които ни подкрепиха в това начинание. Изказвам специални благодарности на хората, историци и географи, на които не им бяха нужни повече от пет минути, за да се съгласят да напишат справките за европейските държави и градове. Още по-специални благодарности на всички вас, които помолих да се върнете назад във времето, да си припомните емоциите от минали екскурзии и да напишете вашите отзиви, които да публикуваме тук, в този сайт. Щастлива съм, че всички, на които се обадих, се отзовахте веднага и застанахте зад думите си и със своите лица като ми позволихте да публикувам и вашите снимки. Да се чувства подкрепен в това, което прави е най-силния стимул, за всеки човек. Така е и за мен!
          Ето защо на всички вас, искам да изкажа безкрайната си благодарност за личната подкрепа към мен и агенцията, която управлявам! Благодаря Ви за това, че в тези не леки дни, ни заредихте с ентусиазъм и решителност да продължаваме напред и да ставаме все по-добри и по-добри!

          Ирена Илиева


За информация: 02/ 951 6948
Made by: TaraSoft

Думи на благодарност от Управителя на Сън Травел