ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес

Skype Me™! fb phone 02/ 951 6948
 • 02/ 951 6948
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес
Име:
E-mail:
Телефон:
Маршрут:
Дата на отпътуване:
Брой хора:
Допълнителни изисквания:
Валидация
Код от картинката:
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес
Име:
E-mail:
Oтзив:
Kачете снимка:
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес

ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес

София – Фес – Мекнес - Рабат – Казабланка – Маракеш – - София
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес
Дати

 • 26.04.2024 - 03.05.2024
 • 11.10.2024 - 18.10.2024
 • 25.10.2024 - 01.11.2024
Цена: 1998 лв.
Дати

 • 26.04.2024 - 03.05.2024
 • 11.10.2024 - 18.10.2024
 • 25.10.2024 - 01.11.2024
Цена: 1998 лв.
Мароко е приказка, съчетаваща култура, история, великолепни градове и вкусна храна.
Представете си, че попадате в машина на времето, която ви връща назад в миналото. Първите сигнали, които сетивата ви улавят са топли слънчеви лъчи, наситен пикантен дъх на подправки, нежно докосване на фин кафтан, червеникави къщи, които се сливат с цвета на пустинния пясък. Това е Мароко. Всъщност това е само малка част от Мароко, но е онази, която създава първото впечатление и грабва вниманието като насища сетивата и изпълва хоризонта. А после... сребристите върхове на вълните, които от едната страна изпраща Атлантическия океан, а от друга Средиземно море, и които рисуват по финия пясък на крайбрежието, опитвайки да достигнат подножието на планината Атлас или да утолят вечната жажда на Сахара. Така виждат Мароко птиците. Мароко – страна, излязла като от приказките от 1001 нощ, тайнствена, мистериозна, загадъчна и екзотична, с мирис на подправки, жасмин иарган.Най – подходящо време за посещение в тази страна е през пролетта и през есента. Официален език в Мароко е арабския, но наред с него с равни права са берберския и френския езици.Берберите са главна движеща сила в историята на тази страна и по време на нашето пътешествие ще имате възможност да се запознаете с тяхната история, култура и традиции.Четирите имперски столици – Фес, Маракеш, Мекнес и Рабат са красиви, вълнуващи, различни и колоритни. Фес – първата имперска стлица на Мароко , център на ислямската култура и образование.
Университетът „Ал Карауин“ е включен в книгата на Гинес като най – стария университет(действащ и до днес), в който можете да получите академична степен. Ал Карауин е построен през 859г. като медресе. Той е един от водещите духовни и образователни центрове в мюсюлманския свят. Най – забележителна в града е градската Медина – това е най – голямото пространство в света без достъп на автомобили.Хем пазар, хем средище на занаяти, тук най – колоритни са работилниците за обработване и боядисване на кожи.Боядисват се само кожите на животни, които могат да се консумират според Корана – камили, крави, овце и кози. В сърцето на планината Риф, в северната част на Мароко се намира място, оцветено в палитра от хипнотизиращи сини нюанси. Това е древния град Шефшауен – живописен, различен, вдъхновяващ. През 15 век невероятният Син град е построен като крепост. Името му „Шефшауен“ буквално означава „гледайте рогата“, което олицетворява двете планини наоколо. Можете да се разберете с местните хора на испански – голяма част от тях го говорят, а френски знаят по-високо образованите. В старата част на града, известна като Медина, можете да се насладите на всички нюанси на синьото. Дори улиците и стените вътре в домовете на хората са в синя краска, така че не е трудно да се разбере защо често наричат Шефшауен „Синята перла на Мароко“. Мекнес – мароканския Версай – основан през XVIIвек, той е една от четирите имперски столици.Не можете да подминете и да не се насладите на красотата на Баб ел Мансур – портата на победителя.Мекнес е познат и като „ Градът на стоте минарета „ заради многото си джамии.Най – известната от тях е Джемаа ел Кебир. В Мекнес можете да разгледате целия старинен град. Основната забележителност в него разбира се, е дворецът и неговите градини. Към тях можете да прибавите и кралските конюшни, които са сред най-впечатляващите по света. Те заемат огромна площ и могат да поберат 12 000 коня - факт, достоен за възхищение. Рабат – последната, четвърта  от имперските столици и  настояща на кралство Мароко.Разположена на брега на Атлантика и устието  на р. Боу Регрек.Изключително красив, много чист и подреден град.Тук не пропускайте Казбата на Рабат, Мавзолеят на МохамедV - впечатляващ паметник от бял мрамор,посветен на султана,предвождал мароканците до получаване на независимостта от Франция. Един от националните символи на Мароко е Кулата на Хасан II. Червената каменна кула се извисява на 44 м височина. На всеки от шестте етажа има по една стая и широка рампа,която минава през вътрешността на сградата. По нея султанът е можел да се качва, яздейки. Плажовете Еш-Шиана и Схират в Рабат са най- посещаваните.
Казабланка – малко рибарско селище в началото на ХХ век, днес е най – големия град в Мароко с население от 7 милиона души, разположен на брега на Атлантическия океан. Най – впечатляваща безспорно е джамията Хасан II, построена през 1993 г. от бащата на сегашния крал , разположена на брега на океана.Построена изцяло с местни материали, единствено полюлеите са внос от Мурано в Италия. Маракеш – Розовия град - втора имперска столица, разположен в подножието на Високите Атласи, които осигуряват вода за града.Оттук е бил пътя на керваните, което допринася за развитието на града.Днес Маракеш е голям, модерен град , с изключително добре запазен исторически център.Отивайки в този град не може да не посетите най – колоритния площад – Джемаа ел Фна – площада на отсечените глави, където са се извършвали публичните екзекуции в миналото.Днес оттам започва медината, на площада има змиеукротители , ресторанти и различни малки магазинчета.Не пропускайте да разгледате градската Медина, където можете да намерите най – висококачествения арган, градините Мажорел,джамията Кутубия, двореца Бахия. Кулинарна класика в Мароко са тажините, нещо като българските гювечи, но с конусовидна форма на капака. В тях се приготвят различни видове меса, обикновено придружени не със зеленчуци, а с различни плодове – сини сливи, сушени кайсии, стафиди, ананаси, нещо като месо с ошаф. Характерният кускус обикновено се сервира отделно. Много популярно е и ястие с пилешко или пъдпъдъче месо със стафиди и бадеми, поставено в кори за баница, поръсени с пудра захар – нещо като щрудел с месо. Есауира – африканската перла на Атлантика. Есауира бил пристанищен град, основан от търговци на роби, пирати и авантюристи.Есауира е курортно градче, което донякъде напомня на нещо гръцко, нещо средиземноморско… нещо познато. Белосани къщички със сини дървени капаци и прозорци, свежи фасади, цветни огради – близко и уютно.Градът е малък, китен, морски (или по-скоро океански), с тесни улички, скрити магазинчета, пазари и колоритни местни жители.От всяко магазинче те застига миризма на сушени плодове, ментов чай или някое друго лакомство, непознато из нашите ширини.Заради не толкова голямата си известност, Есауира е запазил автентичността си до днес и носи неповторимия полъх на история и екзотика, присъщи за Мароко.
 
1 ден: София - Фес
Директен полет от София до Фес. Кацане на летище Фес. Посрещане и трансфер (около 30 мин). Настаняване в хотел Golden Tulip Tghat  4* или подобен.
 • Туристическа програма в очарователния Фес – музей на открито, покана за откривателите и най-стария от четирите имперски града. С повече от 12 века история, медина от 9500 улици, оградени от древни крепостни стени, която е част от световното културно наследство на ЮНЕСКО. Най-стария религиозен университет се намира тук. Град Фес е известен с многообразието си и добре запазените занаятчийски квартали. Вечеря. Нощувка.
2 ден: Фес - Шефшауен
Закуска.
 • Допълнителна екскурзия до Шефшауен - синият град на Мароко. Казват, че не си заслужава да отидеш в Мароко, ако не видиш Шефшауен. Градчето е сгушено в склоновете на планинската верига Риф (районът е известен с отглеждането на хашиш). По-интересно е, че всичко наоколо е синьо. Облечете нещо подходящо за да изпъквате на приказния фон. Връщане във Фес. Вечеря. Нощувка.
3 ден: Фес - Мекнес - Рабат - Казабланка  (преход 300 км, около 4 часа)
Закуска.
 • Отпътуване към приказния Мекнес (под закрилата на ЮНЕСКО), създаден от султан Мулай Исмаил и наричан Мароканския Версай. Там се намира най-голямата порта в Мароко и Северна Африка създадена по времето на Мулай Исмаил - Баб Мансур. Площада Ел Хедим. Пристигане в Рабат, панорамна обиколка на града, включваща Кулата Хасан, незавършеното минаре, което наблюдава отвисоко града от повече от 800 години и мавзолеят на мароканския султан, по-късно крал Мохамед V – изяществото на арабско-африканското изкуство, изразено чрез оникс, мрамор и фина дърворезба Кралския дворец – разглеждане отвън. Отпътуване за Казабланка – туптящото сърце на Мароко. Ще имаме възможност да се насладим на очарованието на тази космополитна крайбрежна столица. Разходка по Булевард де ла Корниш, на брега на Атлантическият океан, величествената джамия на Hassan II (при възможност посещение с допълнителен вход), преминаване с автобус през луксозния квартал Анфа. Посещение на площада на Обединените нации и най-големия парк Арабска лига със своите палмови дървета. Настаняване в хотел Suisse 4* или подобен в Казабланка. Вечеря. Нощувка.
4 ден: Казабланка - Маракеш (преход 250 км, около 3 часа)
Закуска. Отпътуване за Маракеш. Tур на Маракеш включващ джамията Кутубия - отвън, най-голямата джамия в Мароко. Посещение на площад "Джема Ел Фна", където шоуто никога не спира –  хора, гълтащи огън, разказвачи на приказки, дресьори на маймуни и всякакъв вид артисти.
Възможност за допълнителни екскурзии:
 • Посещение на градините Мажорел - тази градина, наричана прозаично ботаническа, е всъщност магическа и съчетава вижданията на френския художник Жак Мажорел за цветове и светлосенки, любовта му към ислямското изкуство и растенията. Целта му била да създаде, както самият той казвал, "импресионистична градина", "катедрала от форми и цветове". Тя е като парче пъзел от някаква друга реалност, сложен погрешно сред розовия колорит на Маракеш.
Настаняване в хотел Farah Marrakesh 4* или Atlas Asni Hotel 4* или подобен. Вечеря. Нощувка.
 
5 ден: Маракеш - Водопадите Узуд
Закуска. Свободно време до обяд или възможност за допълнителни екскурзии:
 • Водопадите Узуд - едно от природните чудеса на Мароко – Узуд е водопад в провинцията Азилал, на 150 км североизток от Маракеш. На Берберски името Узуд означава действието на смилане на зърно. Името може би идва от старите мелниците кацнали на върха и около водопада. Може да се следва тясна и трудна пътека водеща до града Бени Мелал. Водопада е най-посещаваната атракция в региона. В околностите могат да се видят зелени долини, овощни градини и великолепна верига на проломите на река Ел Абид. Много местни и национални асоциации правят проекти за защита и опазване на обекта.
*** Eкскурзията има тежък пешеходен преход! Препоръчва се да сте подготвени с подходящо облекло и обувки и да предцените физическите си възможности.
Вечеря. Нощувка в Маракеш.
 
6 ден:  Маракеш - Ессауира
Закуска. Свободно време до обяд или възможност за допълнителна екскурзя:
 • Ессауира Африканската перла на Атлантика - едно от малкото места по света, където расте аргановото дърво. Първото, което вижда всеки в Есауира е чудноватата природа – от едната страна море и километри пясъчна ивица, от другата – горички от дървото тхуя, един от символите на Есауира. Белосани къщички със сини дървени капаци и прозорци, свежи фасади, цветни огради – близко и уютно. Зад тях е скрита арабската крепост от XVIII в., построена по времето на султан Мохамед Сиди. Свободно време за обяд или разходка в Медината (под закрилата на ЮНЕСКО). Ессауирае един художествен център, където туристите имат възможност да видят фрески с ярки цветове, галерии или реплика на Йерусалим от легендарния филм на Орсон Уелс Кралството небесно.
Вечеря. Нощувка в Маракеш.
 
7 ден: Маракеш - Анима гардън и долината Урика
Закуска. Свободно време до обяд или възможност за допълнителни екскурзии:
 • Градината Анима Гардън - "Пътуване до оазиса на блажените" и долината Урика с включен берберски обяд. Пътуването до градината Анима на Андре Хелър е пътешествие в друг свят, където изкуството и природата са преплетени в едно. Това е най-красивата градина в Мароко, спираща дъха мечта за зеленина в иначе безплоден пейзаж на юг от Маракеш, която определено заслужава да бъде наречена оазис. Това обаче дори не отговаря на това, което Anima Garden предлага на своите посетители. На площ от три хектара, някогашната безплодна червена пустинна почва в подножието на величествените Атласки планини е превърната в място, което ви кани да се чувстваме като в рая. Отворена за посещение от 2016г. Дори кафенето в парка има място в историята, кръстено на американски писател Пол Боулс, живял и работил в Мароко в продължение на половин век. Той е известен с творбата си "Небето над пустинята", която, подобно на Anima Garten на Андре Хелър, разглежда недостатъците на западния живот и артистично изобразява тайните, красотата и ограниченията на света. Долината Урика ще Ви разкрие света на Берберите, техният начин на живот, култура и кухня, на която ще можете да се насладите по време на включеният берберски обяд. Разкриват се панорамни гледки с терасовидни градини, къщички и истинска природа, всичко това заобиколено от средните Атласи. Пазара на Урика е известен със своите магични минерални камъни и кристали идващи от Алпите.
 •  Мароканска вечер „Фантазия“ с шоу програма.
Вечеря. Нощувка в Маракеш.
 
8 ден: Маракеш - София
Закуска. Трансфер до летище Маракеш (около 20 мин) за полет до България. Кацане на летище София.
 
STANDARD ROOM - Цените на база НB( закуска и вечеря)
Дата
Човек в двойна стая
Единична стая
26.04.2024
2250
2500
11.10.2024
2050
2400
25.10.2024
1998
2240
 
 
Резервации:
 •  Депозит 30% платен към TO до 24 часа след резервиране
 •  Доплащане 21 дни преди тръгване
 •  Издаване на документи за пътуване 7 дни преди полета
Цената включва:
 • Самолетен билет София – Фес – Маракеш- София с авиокомпания European air charter с включени летищни такси;
 • Трансфер летище – хотел – летище;
 • Регистриран багаж 20 кг. и ръчен багаж 6 кг
 • 2 нощувки със закуски и вечери във Фес Heritage boutique hotel 4*. Golden Tulip Thaght 4*. Menzeh Zalagh 4* или подобен;
 • 1 нощувка със закуска и вечеря в Казабланка в хотел Hotel Suisse Casablanca 4* или подобен;
 • 4 нощувки със закуски и вечери в Маракеш в хотел Hotel Farah Marrakech 4*или подобен;
 • Посещение на Фес;
 • Посещение на Мекнес;
 • Посещение и обиколка на, Рабат и Казабланка;
 • Посещение и обиколка на Маракеш;
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро
 • Представител на туроператора с български език за целия престой.
 • БОНУС пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ - възстановяване на заплатената сума, в случай на забрана за пътуване по медицински причини;
Цената не включва:
 • Допълнителните екскурзии на място, услуги упоменати срещу доплащане и разходите от личен характер;
 • Допълнителна полудневна екскурзия – Посещение на градините Мажорел – 79 лв с включена входна такса;
 • Традиционна мароканска вечер Фантазия с включена напитка и шоу програма – 95 лв за възрастен / 85 лв за дете до 11.99г;
 • Екскурзия до Водопадите Узуд – 120 лв  възрастен / 100 лв за дете до 11,99 г.;
 • Посещение на градината Анима гардън -”Пътуване до оазиса на блажените” и долината Урика с включен берберски обяд - 135 лв  възрастен / 95 лв за дете до 11,99 г.;
 • Допълнителна екскурзия до Ессауира – 120 лева за възрастен / 100 лева дете до 11,99 г.;
 • Допълнителна екскурзия до Шефшауен– 100 лева за възрастен / 90 лева за дете до 11,99 г.;
 • Входна такса на джамията Хасан ІІ в Казабланка– заплаща се на място около 13 евро;
 • Бакшиш от 20 евро на човек за целия престой, които се заплащат на място;
 • Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета;
Необходими документи:
* валиден задграничен паспорт; данни от документа за пътуване се предоставят в офиса на фирмата или по електронен път при подписване на договора.
* визи не се изискват
* за деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.
 
ВАЖНО!
 • Минимален брой туристи: 160човека;
 • Срок за уведомяване при несъбран минимум – 21 дни;
 • Българските граждани, пътуващи за Мароко, е необходимо да притежават международен паспорт, валиден минимум 6 месеца след датата на влизане в страната. За деца под 18 г., които не пътуват с двамата родители–нотариално заверена декларация от тях (оригинал и ксерокопие);
 • Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването
 • Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Мароко поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини;
 • Туроператорът си запазва правото да прави промени по поредността на програмата и полетното разписание;
 • В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.;
 • Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност;
 • При въвеждането на санитарни мерки за влизане и пребиваване в страната на дестинацията – здравни протоколи, изисквания за ваксина, тестове и сертификати, туристите ще бъдат информирани.
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 1
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 2
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 3
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 4
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 5
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 6
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 7
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 8
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 9
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 10
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 11
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 12
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 13
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 14
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 15
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 16
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 17
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 18
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 19
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 20
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 21
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 22
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 23
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 24
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 25


Изпрати на приятел ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес Skype за ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес Обади се за ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес 02/ 951 6948
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 1
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 2
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 3
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 4
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 5
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 6
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 7
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 8
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 9
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 10
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 11
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 12
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 13
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 14
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 15
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 16
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 17
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 18
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 19
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 20
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 21
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 22
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 23
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 24
ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес - Снимка 25
Made by: TaraSoft

ЕКСКЛУЗИВНО МАРОКО 2024 - ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ - ОЛЕКОТЕН ТУР с кацане във Фес