Музеят на АББА - „Влез ходейки, излез танцувайки”

Skype Me™! fb phone 02/ 951 6948
  • 02/ 951 6948
Музеят на АББА - „Влез ходейки, излез танцувайки”
Mamma mia! Телефонен разговор с някой от идолите на 70-те?
 
Не, това не е измислица! Вече Швеция предлага възможност да станете петият член на АББА. На 7 Април 2013 г. в Стокхолм отвори врати музей на легендарната група от 70-те години – АББА. Най-успешната група на Швеция остава завинаги в световната музикална история и независимо дали са Ви били любимци докато сте били деца или сега Вашите деца си ги припяват, то тяхното дело заслужава да бъде оценено, а историята на тяхната кариера си заслужава да бъде разучена в детайли.
 
Годината е 1974, песента „ Waterloo “, а изпълнителите - Бьорн Улвеус, Бени Андершон, Агнета Фелтскуг и Ани-Фрид Люнгста. Това е годината когато издават първия си хит, който печели Евровизия, а групата получава популярност. В продължение на десет години, изпълнителите радват почитателите си, а успехите, любовта, разделите и ежедневните трудности не са спестени, наред с музикалното им творчество. Чрез направена възстановка в музея, можете да проследите историята на всеки един член на групата. "Казах си, че трябва да направя всичко което е по силите ми за осъществяването на този проект.Това е история, която си заслужава да бъде разказана. Всъщност,внуците ми започват да задават въпроси. Имам 5-годишна внучка, но прецених, че е твърде рано да й говоря за популярността. Затова реших да й напиша приказка за момче, което живяло едно време в градче някъде из Швеция и когато навършило 11 години, получило китара за Коледа." – думи на самия Бьорн Улвеус, който е и административния директор на музея и негов финансов гарант.
 
         В музея имате възможност не само да чуете музиката на любимците си, а също и да пеете заедно с тях! Чрез специална холограмна програма има опция да се видите редом със своите идоли на сцената и да пеете заедно с тях. Е, организаторите са се погрижили и да разберете дали имате талант да станете звезда – пеейки някоя от песните на легендарната група, Вие ще бъдете записан и съответно ще можете да чуете своето изпълнение, сравнено с оригинала. „Влез ходейки, излез танцувайки” – гласи девизът на музея, а пък ние бихме добавили и „Изживейте един ден от живота на четирите легенди”. Сценични костюми, аксесоари, лични вещи, принадлежащи на певците и още множество изненади Ви очакват при посещение на музея. Създателите на музея са целели да пренесат посетителите в света на АББА, да ги накарат да се почувстват като част от групата и дори да имат възможност да чуят гласа на някои от тях. В сградата на музея има инсталиран телефон, чийто номер имат само четирима души в целия свят, а именно – световноизвестните изпълнители, които завладяха сърцата на множество фенове по целия свят - АББА!  Никои не знае кога някои от тях ще позвъни на телефона и кой ще бъде късметлията, който ще разговаря с тях, но винаги има възможност на някои от нас да се усмихне късмета.

За информация: 02/ 951 6948
Made by: TaraSoft

Музеят на АББА - „Влез ходейки, излез танцувайки”