Нели Русева, Варна

Skype Me™! fb phone 02/ 951 6948
  • 02/ 951 6948
Нели Русева, Варна
Посетил: Париж, Лондон, Амстрердам и Брюксел
Позволяваме си да публикуваме мейла на Нели, който тя изпрати до нас и екскурзовода на групата, след завръщането й от 13-дневна екскурзия до Париж, Лондон, Брюксел и Амстердам:
 
"Драга Валя,
 
Бих искала още веднъж от името на двама ни да поздравя теб, Сиян и Жоро за изключителния професионализъм, с който обгрижихте нашето епично пътуване из цяла Европа:-) Бяхте наистина безупречни и това беше впечатлението на цялата ни група - проявихте специално внимание към нас, професионално и  човешко, и с удоволствие препоръчвам вашия екип и фирма "Сън Травъл" за организация на хубави туристически пътувания. Благодаря специално на теб и за много точно поднесената информация за местата и градовете, през които минахме. Мисля, че тримата наистина сте страхотен екип, който трябва да продължи да работи заедно!
 
Благодаря специално на "Сън Травъл" - на Петя, с която общувах, и на Ирена, която не познавам лично, но организацията на екскурзията беше наистина отлична! 
 
Още веднъж благодаря на теб, Жоро и Сиян за споделеното време и ви пожелавам много здраве, лични и професионални успехи, да сте все така сплотен екип и все така усмихнати:-) 
 
Поздрави на цялата група!

Нели       


За информация: 02/ 951 6948
Made by: TaraSoft

Нели Русева, Варна