ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки

Skype Me™! fb phone 02/ 951 6948
  • 02/ 951 6948
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки
Име:
E-mail:
Телефон:
Маршрут:
Дата на отпътуване:
Брой хора:
Допълнителни изисквания:
Валидация
Код от картинката:
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки
Име:
E-mail:
Oтзив:
Kачете снимка:
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки

Не активна оферта
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки

София – Брюксел – Амиен – Руан – ПарижДиснилендВерсай – София
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки
Дати

  • 01.08.2019 - 05.08.2019
Цена: 482 EU
Дати

  • 01.08.2019 - 05.08.2019
Цена: 482 EU
01.08.2019: В 06.15 ч. отпътуване от летище София за Брюксел /по желание трансфер до летище София за туристите от Хасково и Пловдив/. В 08.05 ч. кацане на летище Брюксел. Разглеждане на Брюксел с екскурзовод на български език– град на изкуствата, на комиксите, на Европейския съюз, на северната архитектура, на пържените картофки,  на бирата и мидите. Дали ще го харесате, или не, но със сигурност не бихте го сравнили с друг град и не бихте го забравили. Главният площад „Гран плас“ е „най-красивият театър в света“ според Жан Кокто. Обкръжен е с красиви исторически сгради, принадлежащи на различни занаятчийски гилдии. Впечатляваща е сградата на  старото кметство-„Отел де-Вил“с красив флюгер от 15 век. Тук на всеки две години през август се подрежда  известния огромен цветен килим.Няма да пропуснем  един от символите на Брюксел- закачливата статуя на Манекен Пиз или пикаещото във фонтан  момченце. Ще се разходим  до закритите галерии”Св.Юбер” с множество кафенета и магазини,за да опитаме една от 100 вида бири или пралини  от прочутия белгийски шоколад, да се полюбуваме на изделия от брюкселска дантела. Отпътуване и разглеждане на Амиен с екскурзовод на български език, разположен между Париж и Брюксел, във френския регион Пикардия. Градът и неговата околност са известни като „цветната долина на Франция“. Тя е живописно разположен на река Сома, а мрежата от преплитащи се канали й придават невероятно очарование. Каналите са прокопани още от времето на римляните, а днес са под защитата на ЮНЕСКО. Пешехoдна разходка в централната част на града: Катедралата „Notre Dame“, Музей на местното декоративно изкуство,  къщата музей на писателя Жул Верн, който е живял и починал тук.Отпътуване за Руан. Нощувка.
 
02.08.2019: Закуска. Разходката из средновековните улички на Руан, съхранени през вековете, и вдъхновявали велики писатели и артисти. Сред тях са Виктор Юго, който нарича Руан „града на стоте кули“, и художникът Клод Моне, пресъздал града в 36 свои картини. Руан е разположен на брега на река Сена, а стратегическото му местоположение играе важна роля за славното му минало. Той е бил главният град на римската провинция Галия, през Средновековието е един от големите градове на Европа, а днес - център на френския регион Нормандия. Пешеходна разходка в центъра на града с екскурзовод на български език: Кметството, Руанската света Богородица, Съдебната палата и „улицата на часовниковата кула“/първата пешеходна улица във Франция/. Отпътуване за Париж. Разглеждане на Париж – градът на мечтите, градът на любовта, но и градът на самотните души. Всеки има място в този град на светлината и на безкрайния празник. Панорамна и туристическа програмас екскурзовод на български език, която ще премине автобусно и пешеходно по следните забележителности – остров Ла Сите, люлката на града, в средата на който  се издига една от най-великолепните френски готически катедрали – парижката „Света Богородица“, продължаваме към Двореца на правосъдието, където са били дворците на първите френски крале, зад нея се открива една истинска перла на готическата архитектура – „Светият параклис“, увенчан с устремено към небето острие, високо 75 метра, следваща стъпка – един от най-големите дворци в света – Лувъра, всеизвестен и будещ любопитство у всекиго, най-вече заради шедьовъра, намиращ се в него – Джокондата на Леонардо. Отправяме се към градините на Тюйлери, в която се намира и „Оранжерията“ с картини на Реноар, Сезан, Моне, Матис, Пикасо, излизаме на площад Конкорд - „Площадът на съгласието“, от който започва главният булевард на града – „Шанз-Елизе“ – мечта на всеки турист. Следва Триумфалната арка, откъдето тръгват 12 големи булеварда, един от които води към Айфеловата кула /„най-красивата парижанка“/,  от която гледката е незабравима и неповторима. Тръгваме към Марсово поле, Военното училище, Трокадеро, величествената сграда на Инвалидите, построена през 18 век. Следват Военният музей, който разполага с 57 600 експоната, също и  музеят на Роден, Латинския квартал, сградата “Орсе“- Музеят на импресионистите, Сорбоната и църквата към него, в която е погребан кардинал Ришельо. Част от разходката е Пантеона, в който почиват останките на Волтер, Жан-Жак Русо, Виктор Юго, Емил Зола и други велики французи, ще се спрем пред „Мадлената“ – единствена църква без кръст, построена през 1842 г. в древногръцки стил,  площад “Вандом“- с Вандомската колона, Операта – велико творение на архитекта Шарл Гарние,  Националната библиотека , която притежава над 8 500 000 тома, ще се разходим по „Риволи“ – една от най-оживените улици на Париж с магазини, бутици, частни картинни галерии за модерно изкуство, бутикови хотели и заведения. Нощувка.
 
03.08.2019: Закуска. Свободен ден в Париж. Имате възможност за посещение на Айфеловата кула и разходка с корабче по Сена. Разглеждане на квартала “Монмартър” (базиликата “Сакре Кьор”, Площада на художниците). Нощувка.
 
04.08.2019: Закуска. По желание и срещу допълнително заплащане посещение на Дисниленд Париж"- увеселителен парк на 32 км от центъра на Париж. Идеята за царството на приказките е на Уолт Дисни. „Дисниленд“ се състои от 2 тематични парка: Дисни парк и Дисни студио. Паркът е разположен на 560 декара и има почти кръгла форма. В средата на парка се издига Замъкът на спящата красавица. На неговата територия се намират четири царства – Дивият запад, Страната на приключенията, Светът на приказките и Страната на откритията и космическите полети.  Освен това допълнителна атракция представляват множеството влакчета, люлки, корабчета, шоупрограми и концерти, кино и дискотеки. Нощувка.
 
05.08.2019: Закуска. По желание и срещу допълнително заплащане посещение на двореца “Версай: пищен, прекрасен и бляскав.  Преминаването през десетките зали, сред великолепие, блясък и злато може да се проследи драматичната съдба на френската държава през последните 15 столетия. А самият парк, построен върху площ от 1000 декара е образец на френската дворцова градина и няма повторение никъде по света. Из алеите му има десетки статуи  оригинали и копия от творби на велики антични ваятели. В 16:20 ч. отпътуване от Париж за София. В 20:05 ч. кацане на летище София. По желание трансфер от летище София до Пловдив.
 
Цени:
Възрастен в двойна/ тройна стая
Единична стая
Дете до 12 г. с двама възрастни
945 лв.
1195 лв.
895 лв.
 
Цената включва:
* самолетен билет София-Брюксел и Париж-София
* летищни такси
* ръчен багаж с максимални р-ри  40 x 30 x 20 cм
* транспорт с автобус 3*снабден с климатик, CD/DVD,  микрофон, подвижни облегалки
* 4 нощувки със закуски в хотели ***
Hotel Amandier Nanterre или подобен - ФРАНЦИЯ, Париж
Hotel the Originals Eden - Rouen Nord или подобен - ФРАНЦИЯ, Руан
* медицинска застраховка с покритие 2000 евро
* туристическо и информационно обслужване с екскурзовод на български език по време на екскурзията
* организатор от фирмата, придружаващ групата
Цената е платима в лева по фиксинга на БНБ в брой в офиса на фирмата или по банков път (банковите реквизити са посочени в договора).
    
Цената не включва:
* регистриран багаж до 20 кг + 1 бр. ръчен багаж – 180 лв.
* ръчен багаж до 10 кг с максимални размери 55×40×23 cм – 40 лв.
* трансфер от/до летище София за туристите от Хасково и Пловдив – 50 лв. /в двете посоки/
* входните такси на посещаваните туристически обекти
* Айфелова кула до 3 ет./входна такса и резервация/ - 35 евро/69 лв., за ученици – 25 евро
* Двореца “Версай” /автобусен транспорт, входна такса и резервация/ 45 евро/88 лв., до 26г. 25 евро/39 лв.
* застраховка „отмяна на пътуване”
* сити такса (задължителна) – заплаща се на място в хотела
 
Забележка:
* Цените не включват екскуровод за двореца Версай.
* Участието в допълнителните посещения (по желание) се заявява задължително при резервация за екскурзията, заплащат се с окончателната вноска исе осъществява при минимум 20 туристи!
 
Необходими документи:
* лична карта или задграничен паспорт, валидни минимум 6 месеца след датата на завръщане от екскурзията – копие от документа се предоставя в офиса на фирмата при депозитната вноска. Визи не се изискват.
* за деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.
 
Общи условия:
* Местата в автобуса се определят по реда на записване.
* Няма специфични медицински и санитарни изисквания.
* Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
* Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 40 плащащи пълната такса участници. Агенцията не гарантира допълването на непълни групи.
* Резервации се приемат срещу копие от личните документи на пътуващите.
* Първа вноска 30%, доплащане до 20 дни преди отпътуването.
* Туроператорът си запазва правото на промени в последнователността на програмата
* всички други ОБЩИ УСЛОВИЯ на www.suntravel.bg/общи условия

 

ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 1
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 2
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 3
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 4
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 5
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 6
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 7
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 8
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 9
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 10
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 11
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 12
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 13
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 14
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 15
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 16
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 17
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 18
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 19
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 20
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 21
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 22


Изпрати на приятел ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки Skype за ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки Обади се за ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки 02/ 951 6948
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 1
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 2
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 3
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 4
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 5
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 6
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 7
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 8
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 9
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 10
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 11
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 12
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 13
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 14
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 15
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 16
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 17
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 18
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 19
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 20
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 21
ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки - Снимка 22
Made by: TaraSoft

ПАРИЖ – Брюксел – Амиен - Дисниленд със самолет – 4 нощувки