Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /home/suntmpca/public_html/models/news.model.php on line 1348

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/suntmpca/public_html/models/news.model.php:1348) in /home/suntmpca/public_html/controllers/news.controller.php on line 859

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/suntmpca/public_html/models/news.model.php:1348) in /home/suntmpca/public_html/controllers/news.controller.php on line 862
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - suntravel.bg

Карнавалът във Венеция - празник на любовта

Skype Me™! fb phone 02/ 951 6948
  • 02/ 951 6948
Карнавалът във Венеция - празник на любовта
Име:
E-mail:
Телефон:
Маршрут:
Дата на отпътуване:
Брой хора:
Допълнителни изисквания:
Валидация
Код от картинката:
Карнавалът във Венеция - празник на любовта
Име:
E-mail:
Oтзив:
Kачете снимка:
Карнавалът във Венеция - празник на любовта

Не активна оферта
Карнавалът във Венеция - празник на любовта

София – ВенецияВеронаПадуа – София
Карнавалът във Венеция - празник на любовта
Дати

  • 11.02.2023 - 15.02.2023
Цена: 285 лв.
Дати

  • 11.02.2023 - 15.02.2023
Цена: 285 лв.
Гондоли, канали, стъкло и дантели, пропити с романтика...
 
11.02.2023 (събота):Отпътуване от София, пл. Руски паметник в 22.00 ч. по маршрут София – БелградЗагребЛюбляна – Венеция. 
 
12.02.2023 (неделя): Кратка спирка за кафе в Любляна – столицата на Словения.Любляна е град с душа и неописуем чар. Съществуват много легенди, свързани с нея, като на една от тях се дължи дори и символът на града – драконът на Любляна. Той може да бъде видян на доста места, а най-емблематичен от тях е известният Троен мост. Следобед настаняване в хотел  4* в района на Венеция. Свободно време. Нощувка.
 
13.02.2023 (понеделник): Закуска. По желание и срещу допълнително заплащане екскурзия на български език до Верона и Падуа.
Днес имате прекрасната възможност да се заредите с още емоции в „Града на любовта” – Верона. Туристическата програма ще Ви потопи назад във времето през ХVI в. чрез шекспировата трагедия „Ромео и Жулиета”,  разказваща за любовта на двама млади, чиято смърт накрая довежда до помиряването на техните враждуващи семейства. Не пропускайте снимка със статуята на Жулиета, дамите задължително да се изкачат на балкона от който започва любовната история, а всички останали могат да оставят своето послание на стената на желанията.
Ще Ви покажем още: Арена ди Верона – най-големият оперен театър на открито в Европа; къщата на Жулиета, от рода Капулети; гробницата на Жулиета. Пиаца дел Синьори: в центъра на площада се намира статуята на Данте Алигери, живял в изгнаничество във Верона  продължение на 13 години. Пиаца дел Ербе: форумът на някогашния римски град, който и днес си остава своеобразното сърце на града, около площада са разположени Търговският дом /1301 г/, градската управа - Ратуша, 83-метровата кула Ламберти /1172 г./, наричана още Кулата с камбаните, както и готическият фонтан на Веронската Мадона от 1368 г. Замъка Кастелвекио, построен от рода Скалиджери, който управлява Верона през Средните векове. Днес замъкът функционира като музей, в който се помещава най-голямата художествена сбирка във Верона. Най-известните произведения са на Пизанело, Кривели, Мантеня, Веронезе и две платна с Богородица на Джовани Белини. Отпътуване за Падуа: заобиколен отвсякъде от р. Брента, този град някога бил почти остров. Градът е известен като седалище на един от най-старите университети в Европа, основан през 1222 г. Това е първият университет в Европа отворил врати за евреите, които изучавали тук предимно медицина. Може да се види отвън параклисът „Скровени“, построен като частна капела на сем. Скровени и изрисуван от Джото (достъпът до параклиса е ограничен); Базиликата „Св. Антоний“ – една от най-посещаваните поклoнически църкви в света, посветена на францисканския монах Антоний, канонизиран за светец само година след смъртта си най-вече заради въздействащите му проповеди срещу лихварството;  бронзовата статуя на Еразмо Гатамелата, издигната в чест на венецианския генерал Еразмо да Нарни от великия скулптoр Донатело; Прато дела Вале: най-големият площад от 18 век в Европа с площ от 90 000 кв.м. Площадът по-скоро прилича на парк, в превод името му означава „поляна в долината”; Ботаническата градина, създадена със заповед на Венецианското правителство през 1540 г., една от първите в Европа. Свободно време. Връщане в хотела. Нощувка.
 
14.02.2023 (вторник): Закуска. Отпътуване за Венеция с корабче от морската гара Пунта Сабионе. Днес ще Ви покажем Венеция - един град на велики умове, таланти, събития, престъпления и открития, победи и поражения. В този ден имате възможността да се полюбувате на прелестната Венеция, която се готви за своя Карнавал. Потопете се в атмосферата на световно известните венециански маски и костюми. Ще бъдете част от една световна сцена на улични художници, маскирани артисти и традиционни танцьори.
Вашата приказка във Венеция ще започне на площад „Сан Марко”, приличащ на огромна мраморна зала, „най-красивият в света”, както казва Наполеон за него. Тук можете да видите всичко най-важно във Венеция: величествена църква, готика, ренесанс, барок, старото и новото седалище на градската управа, Часовниковата кула, Кампаниле, Базиликата “Сан Марко” - символ на венецианското богатство и могъщество с пищната си архитектура, позлатени византийски мозайки и статуи; Моста на въздишките; Канале Гранде – най-големият воден булевард във Венеция, около който са разположени над 200 представителни дворци на богати венециански фамилии. Над Канале Гранде минават три моста, най-популярен сред които е мостът Риалто; Двореца на Дожите – в миналото седалище на венецианското правителство, а днес музей с богата колекция от платна на известни майстори: Веронезе, Тициан, Тинторето и др. По-късно ще имате възможност да видите състезанието за най-красивите карнавални костюми – отбрана селекция от най-приказните премени и маски от целия период на Карнавала. Ще станете свидетели на един спектакъл феерия от цветове, дипли и дантели – естествената кулминация за едно от най-известните събития в света. Следобед, богати на спомени и впечатления, ще отпътуваме обратно към България.
 
15.02.2023 (сряда): Връщане в България след обяд.
 
Дата
Редовна цена
Промоционална цена
ХИТ цена
11.02.2023
470,00 лева
350 лева
285 лв.
 
Задължителни такси:
* пътни такси – 30 евро / 60 лв. (заплащат се с окончателната вноска)
* туристическа такса, която се заплаща лично от всеки турист за нощувка на рецепцията на хотела; информация ТУК
 
Обща цена на пътуването: 345 лв./осн.пакет + пътни такси/
 
Първа вноска: 200 лева на човек – внася се при подписване на договора
Доплащане: до 15 дни преди датата на отпътуване
 
Програма за дата 09.02.2023 г.:
 
Общата цена включва:
* транспорт от и до София с автобус, снабден с климатик, CD/DVD,  микрофон, подвижни облегалки+ пътни такси
* 2 нощувки със закуски в хотел 4* в района на Венеция
* медицинска застраховка с покритие 5000 евро
* туристическо и информационно обслужване на български език
* организатор от фирмата, придружаващ групата
Цената е платима в лева по фиксинга на БНБ по банков път (банковите реквизити са посочени в договора).
 
Цената не включва:
* корабче от и до Венеция – 30 евро (включва корабче и такса за влизане във Венеция)
* екскурзия до Верона и Падуа – 30 евро (включва транспорт, туристическо обаслужване на български език и такси за влизане в градовете; осъществява се при минимум 25 туристи)
* медицинска застраховка с асистънс и по-висок лимит на отговорност – 10 лв., за туристи над 65 год. – 20 лв.
* входни такси за музеи и мероприятия по програмата
* доплащане за единична стая - 25 евро за нощувка
* възможност за избор на седалка – информация ТУК
* застраховка Отмяна на пътуване
 
Необходими документи:
* валидни до датата на завръщане лична карта или задграничен паспорт; данни от документа за пътуване се предоставят в офиса на фирмата или по електронен път при подписване на договора.
* визи не се изискват
* за деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.
 
Забележка:
* Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 45 плащащи пълната такса участници. Агенцията не гарантира допълването на непълни групи.
* Няма специфични медицински и санитарни изисквания.
* Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
* Туроператорът си запазва правото на промени в последнователността на програмата
всички други ОБЩИ УСЛОВИЯ на www.suntravel.bg/общи условия
 
Ориентировъчни входни такси на туристическите обекти по програмата:
ВЕНЕЦИЯ:
Разходка с лодка по Канале Гранде: 20евро
Комбиниран билет за Двореца на дожите, Музея Корер, Националния археологическия музей и Сансовиновата библиотека във Венеция: 30евро възрастен; аудиогайд: 5 евро
Базиликата “Сан Марко”: вход 3 евро
Музея на базиликата “Сан Марко”: вход 7 евро
Златния олтар в базиликата “Сан Марко”: 5 евро
Съкровищницата в базиликата “Сан Марко”: 5 евро
Камбанарията на базиликата “Сан Марко”: 10 евро
ПАДУА
Базикиата „Сан Антонио“ - вход свободен
ВЕРОНА:
Арена ди Верона - 10 EUR
Къщата на Жулиета - 6 EUR
*Входните такси са с ориентировъчен характер и Туроператорът не носи отговорност за настъпили промени в деня на посещенията
 
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 1
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 2
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 3
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 4
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 5
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 6
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 7
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 8
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 9
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 10
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 11
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 12
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 13
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 14
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 15
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 16
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 17
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 18
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 19
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 20
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 21
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 22
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 23
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 24
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 25


Изпрати на приятел Карнавалът във Венеция - празник на любовта Skype за Карнавалът във Венеция - празник на любовта Обади се за Карнавалът във Венеция - празник на любовта 02/ 951 6948
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 1
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 2
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 3
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 4
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 5
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 6
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 7
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 8
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 9
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 10
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 11
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 12
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 13
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 14
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 15
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 16
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 17
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 18
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 19
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 20
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 21
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 22
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 23
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 24
Карнавалът във Венеция - празник на любовта - Снимка 25
Made by: TaraSoft

Карнавалът във Венеция - празник на любовта