Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB

Skype Me™! fb phone 02/ 951 6948
  • 02/ 951 6948
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB
Име:
E-mail:
Телефон:
Маршрут:
Дата на отпътуване:
Брой хора:
Допълнителни изисквания:
Валидация
Код от картинката:
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB
Име:
E-mail:
Oтзив:
Kачете снимка:
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB

Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB

София – Лефкада –Агиос Йоанис, Фрини – Панагия Фанеромени – Пефкулия - Катизма - София
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB
Дати

  • 02.09.2023 - 06.09.2023
  • 06.09.2023 - 10.09.2023
  • 13.09.2023 - 17.09.2023
  • 20.09.2023 - 24.09.2023
Цена: 455 лв.
Дати

  • 02.09.2023 - 06.09.2023
  • 06.09.2023 - 10.09.2023
  • 13.09.2023 - 17.09.2023
  • 20.09.2023 - 24.09.2023
Цена: 455 лв.
Отваряме ПРИЕМНА за подписване на договри на място! 
Сред клиентите ни има такива, които не могат да се справят с подписването на договор по мейл. Специално за тях отваряме приемна!
Място, на което можете да отидете да си получите договора и да го подпишете!
За повече информация на тел: 0896752283
 
Остров Лефкада е една от най-популярните дестинации в света, която всеки пътешественик мечтае да посети, благословен с едни от най-красивите плажове, тропически аромати, тюркоазено синя вода и красиви бели плажове!
 
1 ден: Отпътуване от пл. Руски паметник, гр. София в 00:00 часа. по маршрут София - Солун - Йоанина - Превеза - Лефкада. Пристигане на о. Лефкада преди обяд. За Лефкада има древногръцки митове и легенди, които неизменно са наситени с много романтика и драматизъм. Разположен във водите на Йонийско море островът е свързан с континенталната част на Гърция чрез мост и подземен тунел.  Плажовете на западното крайбрежие, като Порто Кацики и Егреми, се отличават с отвесни бели скали и тюркоазени води. Източното крайбрежие е известно със своите традиционни китни селища – Нидри, Лигия и Никиана. Портал към  острова на север е град Лефкада, който е и негова столица. Както почти всеки гръцки остров, така и Лефкада е  наситен със свой собствен чар и история. Настаняване в хотела. Свободен ден за забавления около басейните на хотела или плаж. Вечеря. Нощувка.
 
2 ден: След закуска, по желание и срещу допълнително заплащане целодневен круиз около Седемте Йонииски острова с включен лек обяд с екзкурзовод на български език:
Круизът тръгва от пристанище Нидри и се разглеждат:
Плаж Порто Кацики- това е най-известният плаж на Лефкада. Представлява тясна плажна ивица, разположена под високи бели скали, с искрящ млечносин цвят на водата. Време за снимки, плуване и обяд.
Остров Кефалония- най-големият остров в Йонийско море. Характерен е с дълги пясъчни плажове, живописни заливи с тюркоазено синя вода, впечатляващи пещери и редки геоложки формации. Свободно време в градчето Фискардо за посещение на магазини за сувенири, живописни крайбрежни кафетерии и сладкарници.
Остров Итака - островът на Одисей.Гостоприемният романтичен остров Итака предлага идеалното място за спокойна почивка и интересни обиколки. Одисеевият остров  е хармонично съчетание на море и планина, с приказни заливи и плажове.
Остров Меганиси - пещерата Папаниколи, която по време на Втората Световна Война е била използвана като скривалище от легендарните Папаниколи подводници. Влиза се в пещерата за фото пауза от борда на кораба.
Остров Скорпиос или "Островът на Онасис"е една от перлите на Гърция, както и едно от най-романтичните кътчета. Получил е името си от очертанията напомнятщи формата на скорпион. На острова сключват брак Жаклин Кенеди и видния корабен магнат Аристотел Онасис, чиято фамилия го притежава до скоро. В момента Скорпиос  е отдаден под наем за 99 години на руския милиардер Димитрий Риболовлев.
Връщане в хотела след 18:30 часа. Вечеря. Нощувка.
 
3 ден: Закуска. Свободен ден или по желание и срещу допълнително заплащане посещение на столицата Лефкада; манастира Панагиа Фенеромени и плажа Пефкулия с екзкурзовод на български език. Отпътуване в 10:00 ч. от хотела. Град Лефкада е столица на острова и е разположен в североизточната му част. Построен е около естествено пристанище. След разрушително земетресение новите къщи са изградени от дървени основи и цветни метални листове, за да са по-устойчиви на трусове. В Лефкада се намират Фолклорният музей и Археологическият музей. Китното островно градче предлага много възможности по малките си пъстри улички за традиционен гръцки обяд, пазаруване и дълги безгрижни разходки.
Манастира Панагиа Фероменисе намира на хълм в местността Фрини. От манастира се разкрива панорамна гледка към град Лефкада, километричния плаж Агиос Йоанис и лагуните.  Гледката е повече от уникална и подходяща за многобройни снимки на синия фон на Йонииско море. Панагиа Феромени е съществувал още преди османското и венецианското владичество, но след пожар е построен наново в сегашния му вид. Посветен е на Света Богородица, която е патрон на острова и всяка година в него се провеждат различни църковни празненства. В манастира ще видите църковен музей, както и малък  морски музей, а в градината му има малък импровизиран зоопарк с домашни животни и птици. Понастоящем в манастира живеят няколко монаси, които посрещат посетители всеки ден.
Плажът Пефкулия се намира близо до столицата -  град Лефкада. Той се характеризира с чиста вода, дълга пясъчна ивица която приближавайки се към морето преминава в леко камениста. Пефкулия е смятан за един от най-добрите плажове на острова. Морето има прекрасен тюркоазен цвят. На плажната ивица често се усеща слаб вятър, който леко разхлажда през горещите летни дни. В близост до него могат да бъдат намерени няколко механи, предлагащи вкуса на Гърция. Връщане в хотела след 17:00ч. Вечеря. Нощувка.
 
4 ден: Закуска. Свободен ден или по желание и срещу допълнително заплащане трансфер до един от най- хубавите плажове на острова – Катизма. Отпътуване в 10:00ч. Той е дълъг пясъчен плаж,заобиколен с планини и блестящо синьо море. Тук има по нещо за всеки – парапланеризъм, плуване или просто релаксиране под лъчите на слънцето. Има шезлонги и чадъри, барове и ресторанти. Заведенията са приятни, сервират пресни рибни ястия и се намират зад плажната ивица, която едостатъчно дълга, за да може всеки да намери спокойно място за себе си. Връщане в хотела след 16:00 ч. Вечеря. Нощувка.
 
5 ден: Закуска. Отпътуване за България в 9:30 ч.. Пристигане в София, пл. Руски паметник вечерта.
 
             Дати                                                 Редовни цени на основен пакет
ХИТ цена 
на основен пакет
Промоционални цени на основен пакет за дете
от 2 до 12 г.
02.09 - 06.09.2023 520 лв 455 лв 235 лв
06.09 - 10.09.2023 520 лв 485 лв 265 лв
13.09 - 17.09.2023 520 лв 455 лв 235 лв
20.09 - 24.09.2023 520 лв 455 лв 235 лв
                    
Задължителни такси:
* пътни такси – 20 евро/ 40 лв. (заплащат се по банка с окончателната вноска)
* сити такса, която се заплаща лично от всеки турист за нощувка на рецепцията на хотела; информация ТУК
 
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО:
495 лв./ОСН.ПАКЕТ + ПЪТНИ ТАКСИ/ за възрастен
275 лв./ОСН.ПАКЕТ + ПЪТНИ ТАКСИ/ за дете от 2 до 12 г.(11,99)
за дата: 06.09 - 10.09.23 г:
525 лв /ОСН.ПАКЕТ + ПЪТНИ ТАКСИ/ за възрастен
305 лв./ОСН.ПАКЕТ + ПЪТНИ ТАКСИ/ за дете от 2 до 12 г.(11,99)
Отстъпките за деца са приложими при настаняване с двама пълноплащащи човека.
 
Първа вноска: 200 лева на човек – внася се при подписване на договора
Доплащане: до 15 дни преди датата на отпътуване
 
ОБЩАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
* транспорт от и до София с автобус, снабден с климатик, CD/DVD,  микрофон, подвижни облегалки
* пътни такси
* 4 нощувки в Хотел Villaggio Maistro 3***
* 4 закуски на блок маса
* 4 вечери на блок маса
* туристическо и информационно обслужване на български език
* организатор от фирмата, придружаващ групата
* медицинска застраховка с покритие 5000 евро
Цената е платима в лева по фиксинга на БНБ по банков път (банковите реквизити са посочени в договора).
 
ОБЩАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:
Допълнителни услуги, които се заявяват и заплащат на място:
* целодневен круиз Седемте Йонииски острова с включен лек обяд –  38 евро на възрастен; 20 евро на дете до 12 г. (при минимум 20 души)
* посещение на столицата Лефкада, манастира Панагиа Феромени и плажа Пефкулия – 15 евро (при минимум 20 души)
* трансфер до един от най- хубавите плажове на острова – Катизма – 5 евро (при минимум 20 души)
* входни такси за музеи и мероприятия по програмата
 
Допълнителни услуги, които се заявяват и заплащат предварително:
* възможност за избор на седалка – информация ТУК
* доплащане за единична стая 25 евро за нощувка
* медицинска застраховка с по-висок лимит на отговорност - 10 лв., за туристи над 65 год. – 20,00 лв.
* застраховка ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ– сключва се до 3 дни след подписване на договора и най-малко 10 дни преди датата на отпътуване за покритие на Ковид. Препоръчваме, в случай, че имате съмнения за уважителна причина да сте в невъзможност да пътувате (попитайте за повече информация в агенцията). Застрахователната премия е ориентировъчно около 3% от стойността на пътуването.
 
Необходими документи:
* валидни до датата на завръщане лична карта или задграничен паспорт; данни от документа за пътуване се предоставят по електронен път при подписване на договора. Визи не се изискват.
* за деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.
 
ВАЖНО:
* Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 45 плащащи пълната такса участници. Агенцията не гарантира допълването на непълни групи.
* Допълнителните екскурзии и услуги се осъществяват при събрана група от минимум 25 плащащи.
* Няма специфични медицински и санитарни изисквания.
* Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
* Туроператорът си запазва правото да прави промени в последователността на програмата
* всички други ОБЩИ УСЛОВИЯ на www.suntravel.bg/общи условия
 
Описание на хотела по програмата:
Едно от най - популярните места за настаняване на остров Лефкада е 3*** комплекс -  Villaggio Maistro.
Намира се , на 600 метра от известния плаж Агиос Йоанис и на няколко км. от столицата на островa - Лефкада. Хотела е разпрострян на площ от 12 хил кв.м. и е заобиколен от цветни градини с маслинови дървета, палми, и най - различни видове растителност, които създават усещането за екзотична врата към рая. Често е сравняван от гостите с ботаническа градина. Хотела предлага настаняване в комплекс от няколко сгради, всяка стая има балкон или веранда, климатик, телевизор, WiFi, хладилник, сешоар.
Удобствата на Villaggio Maistro3*** включват 2 голями басейна, единия с част за деца, бар край басейна, основен бар и ресторант. Занимателни игри както за най- малките на детската площатка, така и за по – големите, като билярдна маса, тенис на маса, тенис корт, фитнес зала и др.са допълнение за забавление по време на вашия престой. Рецепцията е на разположение на гостите на хотела 24⁄7.
Оценен от свойте гости с рейтинг МНОГО ДОБЪР 8,3 в booking.com, може да прочетете повече от личните впечатления на посетителите ТУК.
 
Фирмени документи:
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 1
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 2
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 3
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 4
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 5
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 6
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 7
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 8
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 9
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 10
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 11
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 12
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 13
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 14
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 15
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 16
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 17
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 18
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 19
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 20
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 21


Изпрати на приятел Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB Skype за Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB Обади се за Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB 02/ 951 6948
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 1
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 2
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 3
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 4
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 5
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 6
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 7
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 8
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 9
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 10
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 11
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 12
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 13
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 14
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 15
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 16
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 17
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 18
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 19
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 20
Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB - Снимка 21
Made by: TaraSoft

Райската перла на Йонийско море – Лефкада - 4 HB