Сем. Марчевски, Свищов

Skype Me™! fb phone 02/ 951 6948
  • 02/ 951 6948
сем. Марчевски, Свищов
Посетил: Испания, Истанбул

Аз, съпругата ми и няколко приятели, с които много често пътуваме в страната и в чужбина използвахме услугите на фирма „Сън травел” за организиране на две наши екскурзии - до Испания и Турция. Първата ни среща с фирмата бе по повод наше намерение да посетим Испания. В началото бяхме леко скептични, предвид недобрата слава на родните туроператорски фирми но след няколко разговора с офиса на фирмата притесненията ни се „изпариха”. Персонала бе много компетентен и нещо много важно за нас – любезен и добронамерен! Получихме пълната програма за пътуването, задоволени бяха някои наши малки допълнителни изисквания и ни бе оказано пълно съдействие за придвижване на групата от Свищов до София, където бе началния пункт на екскурзията. Що се отнася до организацията на самото пътуване бихме могли да го охарактеризираме само с една дума – „перфектно”. Точен график, максимално използване на времето, съобразяване (доколкото е възможно) с интересите на всички членове на групата и изключително професионално поведение на придружаващия ни гид – Ирена.
Впечатленията от първата ни среща с фирмата бяха отлични и за това изобщо не се поколебахме да се възползваме от услугите на „Сън травел” и за организиране на 4 дневната ни екскурзия до Истанбул. И този път нещата бяха безупречни. Добра организация, компетентен водач и много добро настроение.
Поздравления за екипа на фирма „Сън травел”. Дано повече български фирми „си гледат работата”, както го правят хората от „Сън травел”. Убедено я препоръчвам на всички, които желаят да пътуват в чужбина.
сем. Марчевски и приятели, Свищов


За информация: 02/ 951 6948
Made by: TaraSoft

Сем. Марчевски, Свищов