Сем. Стоянови, София

Skype Me™! fb phone 02/ 951 6948
  • 02/ 951 6948
сем. Стоянови, София
Посетил: ПАРИЖ - ЛОНДОН
           Здравейте всички от екипа на Sun travel!
    Пиша Ви, за да изразя своята ( и на съпруга си) благодарност за прекрасната екскурзия по маршрут Страсбург- Париж-Лондон и т.н. във времето между 28 юли и 9 август 2013 г., от която бяхме част. Очаровани сме както от замисъла, така и от организацията и изпълнението на този тежък маршрут. От предварителните контакти със служителите в офиса на фирмата до последния миг на пътуването срещахме доброто Ви отношение, бързата реакция и професионализма на хора, които знаят какво вършат и го вършат с любов и грижа за клиента. Качества, които за съжаление, все още не са честа практика по българските земи.
   Идеята да се прекоси надлъж и нашир Европа, като се постави акцент на най-забележителните градове и места, е колкото съблазнителна, толкова и трудна за реализация. Благодарение на Вашия екип обаче тази идея беше осъществена по най- добрия начин. Много наши близки се чудеха на решението ни да се присъединим към това приключение и се отнасяха с известни резерви към осъществяването му. Ние също си имахме своите притеснения, разбира се. Сега обаче разказваме на всички с нестихващ ентусиазъм за преживяното и горещо препоръчваме дестинацията и фирмата Ви.
   Специални благодарности искаме да изкажем на управителя на фирмата за решението да пусне  на път нашата маломерна група и да заложи на качеството за сметка на печалбата си. Дори нещо повече - бяхме наградени с екскурзия до Кентърбъри!
   Няма как да не споменем и заслугите на екипа, който ни водеше - екскурзоводката Валя и шофьорите Сиян и Дамян. Благодарение на техния професионализъм,  на  добросъвестното им отношение  и на доброжелателството им нашето пътуване се превърна във вълнуващо пътешествие, в което всеки километър носеше не тежест, а приятна тръпка, а всяка дума обогатяваше и разнообразяваше. Валя наистина успяваше да ни спести излишно време и пари и да организира посещението на всички предварително заявени обекти с учудваща точност и прецизност. Винаги знаеше какво да направи и как да го направи по най- добрия начин, а към всички в групата се отнасяше с търпение и добронамереност.  
   Оставаме с най- хубави чувства и с пожелания за ползотворна и успешна работа:
                                                                    сем. Даниела и Иван Стоянови


За информация: 02/ 951 6948
Made by: TaraSoft

Сем. Стоянови, София