Яна Колева и Тодор Тодоров, Варна

Skype Me™! fb phone 02/ 951 6948
  • 02/ 951 6948
Яна Колева и Тодор Тодоров, Варна
Посетил: Рим
Здравейте на целия усмихнат екип на Sun Travel :)
 
Не знам дали ще мога с думи да опиша колко много, много Ви благодаря за всичките емоции, усмивки и незабравими моменти, които ни подарихте!
Рим – една приказка без край! Беше повече от вълшебно. Този град е история, красота, магия...
Искам да благодаря лично на г-жа Петя Петкова за цялото внимание и търпение, което прояви към нас :) Организацията на целия ни престой бе повече от отлична! Много сме доволни.
Времето също беше с нас. Топло, слънчево - само за разходки, като по поръчка.
В едно от писмата до нас ни бяхте написали думите на италианския писател Силвио Негро - “Roma, non basta una vita” – “Рим, един живот не е достатъчен”... Макар и само за три дни, успяхме да усетим атмосферата, да се докоснем до част от забележителностите на културната столица.Видяхме толкова много места, напълниха ни се душите и очите от цялата тази красота и архитектура, които ни заобикаляха.
Бяхме в Пантеона – когато вдигнеш глава към купола и оставаш без дъх, посетихме площад „Навона“ - пълен с артисти и художници. Фонтанът ди Трѐви – еднакво красив през деня и вечерта, когато се окъпе в светлините на прожекторите. Посетихме зоологическата градина – невероятна е :) Испанските стъпала, гледката от Piazza del Popolo, площад Венеция и националния паметник на Виктор Емануил II, Капитолий, Римският форум и Колизея – как да ги опиша с думи, не мога... Те трябва да се видят.
Дъхът ми най-силно спря във Ватикана. Разглеждах всяко кътче с широко отворени очи и не можех да повярвам как всичко е създадено от човешка ръка. Площада, Базиликата, Ватиканските музей, гледката от купола на Св. Петър – благодаря Ви, че ми подарихте възможността да ги видя, това ще бъде спомен за цял живот!
Каквито и думи да използвам, ще бъдат слаби, за да изразят цялата красота и величие на този град...

Благодаря Ви още веднъж! Усмихвайте се! Бъдете живи и здрави!


За информация: 02/ 951 6948
Made by: TaraSoft

Яна Колева и Тодор Тодоров, Варна