Почивка на о. Корфу 4 HB

Skype Me™! fb phone 02/ 951 6948
  • 02/ 951 6948
Почивка на о. Корфу 4 HB
Име:
E-mail:
Телефон:
Маршрут:
Дата на отпътуване:
Брой хора:
Допълнителни изисквания:
Валидация
Код от картинката:
Почивка на о. Корфу 4 HB
Име:
E-mail:
Oтзив:
Kачете снимка:
Почивка на о. Корфу 4 HB

Не активна оферта
Почивка на о. Корфу 4 HB

София - Кулата - Солун - Козани - Йоанина - Игуменица - О-В Корфу – София
Почивка на о. Корфу 4 HB
smileysmileysmileyСкъпи приятели, с нас на границата няма да чакате!
На ГКПП "Кулата" специално е създаден коридор за автобуси
Преминаването на границата става за 15 мин.
Онлайн декларацията я попълваме ние.
С нас почивката в Гърция все още е лесна и забавнаsmileysmileysmiley
 
Остров Корфу е неповторима смесица от гръцки и венециански традиции и архитектура,
кристално море, галещо слънце, свеж средиземноморски бриз, вкусна храна и морски приключения....
 
1 ден: Отпътуване от София, Руски паметник в 22.00 ч. (по маршрут София – Солун – Йоанина – Игуменица – Керкира).
 
2 ден: Пристигане в Игуменица преди обяд.От Игуменица отпътуване с ферибот (около час и половина - два) до столицата на острова Керкира. Пристигане около обяд и настаняване в хотела. Остров Корфу съчетава в себе си гръцка митология, военна история и предлага едни от най-скътаните и чисти природни пейзажи. Смесицата от сини и зелени нюанси очарова австрийската, италианската и немската аристокрации още през XIXвек. До ден днешен островът приютява много домове на известни личности. Остров Корфу впечатлява както с типичната си гръцка атмосфера така и с притаени горски пътеки, незабравими гледки и дори тихият и спокоен живот на хората в малките селца. Свободно време за плаж, почивка и първа среща с Йонийско море. Вечеря и нощувка.
 
3 ден: Закуска. Свободен ден за плаж и разходки. По желание с доп. заплащане - полудневна екскурзия: посещение на столицата Керкира и двореца Ахилион с екскурзовод на български език. Възможност за обяд и самостоятелна разходка. Връщане в хотела. Плаж. Вечеря и нощувка.
 
4 ден: Закуска. Свободен ден за плаж и разходки. Вечеря. Нощувка.
 
5 ден: Закуска. Свободен ден за плаж и разходки. По желание с доп. заплащане и екскурзовод на бълг. език: еднодневна екскурзия до митологичния плаж Палеокастрица; манастира Св. Богородица; плаж на Сидари и посещение на Канала на любовта. Връщане в хотела. Вечеря и нощувка.
 
6 ден: Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София, пл. Руски паметник вечерта.
 
Промоционални цени за основен туристически пакет:
 
Дати и цени за 4 нощувки:
Дати
 
На човек в двойна стая
Трети възрастен в двойна стая
1во дете в двойна стая  от 0 - 11,99 г.
2ро дете в двойна стая от 0 - 11,99 г.
Единична
стая
08.09 – 13.09.2020 – 4 HB
365 лв.
295 лв.
135 лв.
245 лв.
495 лв.
15.09 – 20.09.2020 – 4 HB
365 лв.
295 лв.
135 лв.
245 лв.
495 лв.
22.09 – 27.09.2020 – 4 HB
365 лв.
295 лв.
135 лв.
245 лв.
495 лв.
 
Задължителни такси:
* пътни и гранични такси - 30 евро/ 60 лева на човек (заплащат се с окончателната вноска)
* сити такса, която се заплаща лично от всеки турист за нощувка на рецепцията на хотела; информация ТУК
 
Обща промоционална цена на пътуването с 4 нощ:
Възрастен в двойна стая: 425 лв /осн.пакет + пътни такси/
Трети възрастен в двойна стая: 355 лв /осн.пакет + пътни такси/
1во дете в двойна стая  от 0 - 11,99 г.: 195 лв /осн.пакет + пътни такси/
2ро дете в двойна стая от 0 - 11,99 г.: 305 лв /осн.пакет + пътни такси/
Единична стая: 555 лв /осн.пакет + пътни такси/
 
Общата цена включва:
* транспорт от и до София с автобус
* 4 нощувки в Oasishotel 3* или подобен
* 4 закуски на блок маса
* 4 вечери на блок маса
* пътни, гранични и фериботни такси
* медицинска застраховка с покритие 2000 евро
* представител на фирмата, придружаващ групата.
 
Общата цена не включва:
* Полудневна екскурзия на български език: пешеходна обиколка на столицата Керкира, разглеждане на старата част на града и посещение на двореца на австро-унгарската императрица Сиси “Ахилион”- 15 евро (не е включена входна такса за двореца 6 евро)
* Екскурзия на български език до Палеокастрица и Сидари с плаж и свободно време – 20 евро
Допълнителните екскурзии са по желание и се осъществяват при минимум 20 човека, включват автобусен транспорт и екскурзоводско обслужване на бълг. език.
* медицинска застраховка с по-висок лимит на отговорност - 12 лв., за лица над 65 г. – 24лв
* Застраховка отмяна на отпътуването
* възможност за избор на седалка – информация за доплащаниятаТУК
 
Депозит: 100 лв.
Пълно плащане до 15 дни преди датата на отпътуване
 
Необходими документи: 
Валиден задграничен паспорт или лична карта. За деца под 18 години не придружавани от единия или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/. Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.  
 
Забележка:
Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 40 плащащи пълнататакса. Агенцията не гарантира допълването на непълни групи. Срок за уведомяване на туристите за не постигнат минимум – 7 дни преди датата на заминаване. Няма специфични медицински и санитарни изисквания.
Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:
Посещение на столицата Керкира и двореца Ахилион с екскурзовод на български език /полудневна/. Пешеходна разходка в старата част на град Керкира. Градът е разнообразен и пъстроцветен, богат на история впитa в града като белег от управлението на различните култури владяли района. Римският отпечатък се усеща в архитектурата, венецианския стил покрива църквата Св. Спиридон, а улиците създават екзотично усещане осеяни от палми и разнообразени с алеи от кипариси. Посещение и разглеждане отвън на Старата крепост от венецианското владение с бастиони във типичен старинен военен стил. Площад Еспланада – място само за аристократи в миналото, площадът е построен по подобие на Европейските кралски градини. Днес той е място за провеждане на множество концерти и събития, включително и игри на крикет, останали традиция от времето на Британското господство над острова. Част от площада е популярната пешеходна зона с арките Листон във френски стил и се характеризира с присъствието на множество кафенета. Посещение и разглеждане отвън на двореца Св. Михаил и Св. Георги. Величествената сграда от XVIIIвек, построена като резиденция на губернатора на Йонийските острови тогава - днес приютява единствената изложба на Азиатско изкуство в Гърция. Свободно време за разходка из градините на двореца и стария град.
Посещение на двореца Ахилион - лятната резиденция на австрийската императрица Сиси. Познат в миналото като Вила Враила дворецът е подарък за австрийската императрица в знак на обич. Интересът на императрицата към Одисей и гръцката митология е отразен в множеството скулптури разположени из двореца и градините. Резиденцията от бял мрамор носи и до ден днешен усещането за мир и спокойствие, които императрицата толкова силно е желаела. От градините на двореца се разкрива обзорна гледка към околностите и морето.
Цена: 15 евро с включен трансфер хотел – Керкира –  двореца Ахилион – хотел; екскурзоводско обслужване на бълг. език (не е включена входна такса за двореца 6 евро)
 
Еднодневна екскурзия до митологичния плаж Палеокастрица и Сидари. Първата спирка от днешното приключение е Палеокастрица, където може да се разходите с лодка до близките заливи и скални пещери или просто да се полюбувате на гледката от плажа.Розово-бежовият пясък и кристално синята вода привличат със спокойствие, а скалите издадени в морето разказват историята на Одисей и неговата любима. На хълм до градПалеокастрица над морето се извисява манастирът Св. Богородица, построен във византийски стил и с безплатен вход. Легендата за него разказва как Богородица спасява града от пирати, като вкаменява кораба им и се превръща в светица закрилник на града. Имате възможност да се разходите из градината с каменните арки или да си пожелаете нещо любувайки се на гледката от двора.Отпътуваме към Сидари - разположен в голям залив и предпочитана дестинация за плаж в северната част на острова. Свободно време за посещение на един от емблематичните плажове на Сидари. Следва разходка до популярния Канал на любовта (Canal d'Amour) - разположен на залив, който морето оформя по свой облик и създава множество морски пещери изваяни в скалите. Жълтеникавите скални образования с естествена зеленина са перфектно, съчетани с тюркоазено сините води на Адриатическо море. Легендата разказва, че двойките преплували през арките от пясък в откритото море наоколо ще бъдат вечно заедно.
Цена: 20 евро с включен автобусен транспорт и екскурзоводско обслужване на бълг. език.
 
Описание на хотела:
Oasis Hotel 3* e очарователен хотел, разположен на първа линия, на брега на Йонийско море със собствена плажна ивица и пищни зелени градини. От него се разкрива уникална гледка към морето, зелените хълмове и очарователния остров Понтикониси. Хотелът е сгушен в едно от най-живописните курортни селища на острова -  Перама и е само на 8 км от столицата Керкира.
На рецепция ще ви посрещнат сърдечно и с желание ще съдействат за вашите нужди, за да се почувствате в топла домашна атмосфера.
 
Хотелът предлага климатизирани, светли, семпло обзаведени стаи с телевизор, хладилник, безплатен WiFi, самостоятелен санитарен възел и гледка от балкона към Йонийско море.
Децата и 3тия възрастен се настаняват на допълнително разтегателно легло.
 
Хотел Oasis разполага с ресторант с голяма веранда, издадена над вълните - закуска и вечеря на блок маса; собствен плаж; прекрасен плувен басейн; бар за свободна консумация на басейна и детска площадка. Шезлонгите на плажа и басейна са безплатни за гостите на хотела. При поискване може да се наеме плажна кърпа срещу депозит от 2 евро на ден.
 
Неслучайно хотелът е оценен от над 400 гости с изключително висок рейтинг 8.3 в Booking.com.Препоръчваме на нашите туристи да прочетат отзивите на гостите, почивали в Oasis Hotel чрез Booking.com. По този начин сами ще си създадете лични впечатления от хотела и да направите обективен избор за Вашата почивка. Линк към страницата на хотела в booking.com ТУК.
 
Фирмени документи:

 
 

Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 1
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 2
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 3
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 4
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 5
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 6
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 7
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 8
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 9
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 10
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 11
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 12
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 13
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 14
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 15
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 16
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 17
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 18
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 19
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 20
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 21
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 22
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 23
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 24
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 25
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 26
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 27
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 28
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 29
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 30


Изпрати на приятел Почивка на о. Корфу 4 HB Skype за Почивка на о. Корфу 4 HB Обади се за Почивка на о. Корфу 4 HB 02/ 951 6948
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 1
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 2
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 3
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 4
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 5
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 6
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 7
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 8
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 9
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 10
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 11
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 12
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 13
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 14
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 15
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 16
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 17
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 18
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 19
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 20
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 21
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 22
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 23
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 24
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 25
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 26
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 27
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 28
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 29
Почивка на о. Корфу 4 HB - Снимка 30
Made by: TaraSoft

Почивка на о. Корфу 4 HB