Екскурзия Скандинавска приказка със самолет

Skype Me™! fb phone 02/ 951 6948
  • 02/ 951 6948
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет
Име:
E-mail:
Телефон:
Маршрут:
Дата на отпътуване:
Брой хора:
Допълнителни изисквания:
Валидация
Код от картинката:
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет
Име:
E-mail:
Oтзив:
Kачете снимка:
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет

Не активна оферта
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет

София – Берген– Согнефиорд – Нероуфиорд – Осло – Стокхолм – Гьотеборг – Копенхаген – Замъка Кронборг – София
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет
Дати

  • 16.08.2020 - 22.08.2020
Цена: 916 EU
Дати

  • 16.08.2020 - 22.08.2020
Цена: 916 EU
16.08.2020: В 06.55 ч. излитане от летище София. По желание трансфер до летището за туристите от Хасково, Пловдив. Кацане на летище Амстердам в 09.00 ч. В 12.00 ч. полет за Берген. Кацане на летище Берген в 13.40 ч. Туристическа програма с екскурзовод на български език в Берген, наричан „Портата на фиордите”и вторият по големина град в Норвегия. Той е бил най-големият „дървен град” в Европа през 19 век, но и европейска столица на рибата треска: ще я вкусите в много от традиционните блюда и дори може да си я отнесете вкъщи, осолена и изсушена. Разходка в историческия център, където се намира пристанище "Бриген" с популярния пазар на рибата и цветята, крепостта “Бергенхус”. Нощувка.                                               
 
17.08.2020: Закуска сух пакет. В 07.00 ч. отпътуване с автобус от Берген за Вос.
* По желание пътешествие с Фламсбан/с допълнитено заплащане/ - най-приказната железница: Отпътува се с  влак от Вос до Мирдал и от Мирдал се продължава с най-старата железница – Фламсбан през изключително живописен маршрут - невероятно красива природа, стръмни планини, спиращи дъха водопади и множество тунели до градчето Флам.
* По желание/с допълнитено заплащане/  екскурзия с круизен ферибот до Согнефиорд – най-дългият и най-красив фиорд на света. Гледката на огромния, дълбок, стръмен и невероятно красив фиорд не може да бъде побрана в един обхват на човешкия поглед. На някои места Согнефиорд е дълбок повече от 1300 м. На практика се получава така, че околните планини са толкова високи, колкото дълбок е самият фиорд. Согнефиорд е опасан и от жп-линия, което е една от най-приятните туристически атракции в района. Нероуфиорд - разположен в сърцето на Западна Норвегия също е част от Списъкана световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО заради природните си красоти. Фиордът е дълъг едва 17 км., но пък се извисява на 1 700 м. Заобиколен е от внушителни планински склонове. Фиордът е любимо място за пикник на много туристи, а търсачите на силни усещания обожават спускането с каяк.Пътуването отнема около два часа в една посока.
* По желание /с допълнитено заплащане/ екскурзия с автобусче до най-известната в света панорамна площадка с неописуема гледка към Aurlandsfjord - наречен Stegaste. Това е една приказна екскурзия с поглед към прекрасни забележителности, която всеки посетител на Флам трябва да изживее. Отпътува се с малък автобус от Flåm през Aurland до необикновената и зрелищна гледка Stegastein. Тази структура, която излиза на 30 метра от склона на планината, на 650 метра над фиорда, предлага несравнима панорама. По-невероятна гледка към фиорда, планините и околния пейзаж е трудно да си представим. Гледка, която ще ви спре дъха и е перфектно място за запомнящи се снимки от Вашата екскурзия. Stegastein е една от най-фотографираните гледки в региона. Отпътуване за района на Гейло. Нощувка.
 
18.08.2020: Закуска. Отпътуване за Осло - най-старата северна столица. Основана е през 1048 г. от н.е., върху 40 острова в края на дългия 100 км Ослофиорд, заобиколена от хълмове и зеленина. Осло предлага на своите посетители интересни забележителности и музеи през деня и многобройни джаз клубове и дискотеки през нощта. Река Акер Елв разделя града на източна и западна част. На северозапад от града се издига планината Холменколен - световноизвестен зимен спортен център. На югоизток се извисява друга планина, над който е разположено морското училище. Туристическа програма с екскурзовод на български език в Осло: Музея на викингите; Парламента; парка Вигеланд; Операта; Националния театър; Кралският дворец - впечатляващ с внушителни дървета и обширни ливади; Кметството с високите кули-близнаци. Нощувка.
 
19.08.2020: Закуска.Отпътуване за Стокхолм - най-зелената европейска столица за 2010 г. Тъй като 10 % от градската територия на шведската столица е покрита с вода, тя често е наричана „Северната Венеция“. Множеството езера и водохранилища са високо ценен източник на свежест и забавления. Туристическа програма с екскурзовод на български език в Стокхолм:Стария град(Gamla Stan) с високите ренесансови сгради и тесни каменни улички; Кралския дворец; църквата “Сторкиркан”, където са коронясвали шведските крале; централния площад “Стортогет”; Кметството със “Златната зала”, в която всяка година се провежда бала на Нобеловите лауреати. Нощувка.
 
19.08.2020: Закуска. Свободно време в Стокхолм. Днес можете да се разходите на островчето Дюргарден, където  на близки раpстояния са разположени музея Васа, Музея на АББА и етнографския музей на открито “Скансен” - първият в Швеция музей на открито в комбинация със зоологическа градина. Разположен е на остров Юргорден, музеят е основан на 11 октомври 1891 г. от Артур Хазелиус за демонстрация на шведския бит и култура от различни области на страната. Името на музея идва от шведското сканс (Skans), което означава защитно укрепление за съхранение на дървен материал или руда. Експонатите са разположени на площ от 300 000 m2 са подредени в стил  на типичен провинциален град от 19 век. Отпътуване за Гьотеборг. Нощувка.
 
20.08.2020: Закуска. Отпътуване за Гьотеборг - прекрасен и високоразвит град, който със запазените си природни зони предлага на туристите красиви гледки. Туристическа програма с екскурзовод на български език: площадът на Густаф Адолф със статуята на самия Густаф Адолф II, с изключително интересната сграда на Кметството, след това се отправяме към Пристанището, Казиното и бившите имения на богатите нидерландци и германци, към Операта на Гьотеборг, която показва любовта и топлото отношение на северните народи към оперното изкуство, Главния булевард на града, Кралския мост, Театъра. Продължаваме към нидерланския квартал с известния Рибен пазар “Фескекорка“, следва разходка до Университета и до площада със статуята на Посейдон, на който се намират Градския театър, Концертната зала, Музеят на кукления театър и Музеят на изкуството „Констмюзеет“. Свободно време, в което може да опитате по една говежда пържола или хамбургер на главната улица, да посетите Увеселителния парк Лизеберг или просто да се разходите в обширния парк Кунгспаркен. Отпътуване и разходка в Копенхаген – родината на конструктурите „Лего“, на един от най-вълнуващите увеселителни паркове – Тиволи и на най-дългата пешеходна улица в света. Макар величествените барокови сгради да напомнят, че Копенхаген  е столица на най-старата европейска монархия – Дания, те „съжителстват“ в абсолютен синхрон с модернистичните архитектурни хрумвания, разноцветните постройки и изящно поддържаните паркове в града. Пристанището се смята за едно от най-чистите в света, а на брега му се намира и символът на града – статуята на Малката русалка - създадена в памет на майстора на приказките Ханс Кристиян Андерсен. И всеки, който посети Копенхаген не е видял нищо, ако не се е снимал с тази приказна героиня. Туристическа програма с екскурзовод на български език в града: старото и новото пристанище; Площада на кметството; най-дългата пешеходна улица в света Строгетм; двореца Кристиансборг; Увеселителния парк Тиволи. Нощувка.
 
21.08.2016: Закуска. Свободно време в Копенхаген или по желание/с допълнително заплащане/ посещение на замъка Кронборг – вдъхновил Шекспир да напише световно известната си пиеса „Хамлет”. Той е най-известният в Дания и най-красив ренесансов замък за Северна Европа. Заобиколен е от големи укрепления с бастиони, а в някои от стаите са съхранени великолепни ренесансови и барокови колекции. Всичко в него - благословен от перото на Шекспир е пропито с мистика и тайнственост. След като попаднеш тук, започваш безрезервно да вярваш в царствения призрак, бродещ из тъмните кули в търсене на отмъщение за смъртта си. Интересна възможност е да се посети подземния затвор на замъка, където се намира статуята на Холгер Датчанина – легендарен герой, който в трудни времена спасява родината си и чиито образ е пресъздаден в приказка от Ханс Кристиан Андерсен. Според легендата, когато страната е заплашена от врагове, каменната статуя на Холгер ще оживее, за да спаси Дания. Трансфер до летище Копенхаген и полет в 21:20 ч. Кацане на летище София в 00:45 ч. на 22.08.2020 г. По желание трансфер до Пловдив и Хасково.
 
Цена:
Възрастен в двойна/ тройна стая
Възрастен в единична стая
Дете до 12 г. с двама възрастни
1895 лв.
ПРОМО 1795 лв. до 03.03.
2495 лв.
1845 лв.
 
Цената включва:
* 1 нощувка със закуска в хотел 3/4* в района на Берген
* 1 нощувка със закуска в хотел 3* в района на Гейло
* 1 нощувка със закуска в хотел 3* в района на Осло
* 1 нощувка със закуска в хотел 3/4* в района на Стокхолм
* 1 нощувка със закуска в хотел 3* в района на Гьотеборг
* 1 нощувка със закуска в хотел 3/4* в района на Копенхаген
* самолетен билет София – Амстердам - Берген с включени летищни такси и ръчен багаж с макс. р-ри  40x30x20 cm и ръчен багаж до 10 кг с макс. р-ри 55х40х20 см или 20 кг чекиран багаж за 2-ма
* самолетен билет Копенхаген - София с включени летищни такси и ръчен багаж с макс. р-ри  40 x 30 x 20 cm и ръчен багаж до 10 кг с макс. р-ри 55 Х 40 Х 20 см или 20 кг чекиран багаж за 2-ма
* Автобусен транспорт по програматаснабден с климатик, CD/DVD, микрофон, подвижни облегалки
* туристическо и информационно обслужване на български език
* организатор от фирмата, придружаващ групата
* медицинска застраховка с покритие 2000 евро
Цената е платима в лева по фиксинга на БНБ в брой в офиса на фирмата или по банков път (банковите реквизити са посочени в договора).
 
Цената не включва:
* Доплащане за самостоятелен регистриран багаж до 20 кг – 100 лв./двете посоки/
* Трансфер от Хасково – Пловдив до летище София – 60 лв. /двете посоки/
*сити такса, която се заплаща лично от всеки турист за нощувка на рецепцията на хотела; информация ТУК
* Застраховка отмяна на пътуване
* Входните такси на посещаваните туристически обекти
* Пътуване с влак от Вос до Флам/ от Вос се качвате на влак до спирка Мирдал, от спирка Мирдал се прехвърляте на старата железница/Фламсбан/ и се пътува по най-живописния маршрут до спирка Флам/Аурландфиорд/ -  70 евро
* Екскурзия до фиордите „Согнефиорд“ и „Нероуфиорд“ /От Aurlandfjord се  качвате на круизен ферибот, преминава се през фиордите и се стига до пристанище Гудванген, където Ви чака автобус/ – 75 евро, за деца до 16 г. - 65 евро
* Разходка с автобусче до най-известната в света панорамна площадка с неописуема гледка към Aurlandsfjord - 50 евро  
* Екскурзия до замъка „Кронборг“/автобусен транспорт, резервация и входна такса/- 40 евро
 
* Всички допълнителни услуги се ползват ПО ЖЕЛАНИЕ на потребителите, заявяват се предварително, при записване за екскурзията, заплащат се с втората вноска и се провеждат при минимум 20 туристи
* В горепосочените цени са включени всички допълнителни разходи за осъществяване на посещенията като: посреднически такси за резервация, екскурзоводски възнаграждения, автобусен транспорт и паркинг.
* Цените на допълнителните багажи важат към момента на резервация.
При по-късно заявяване, туроператорът може да откаже предоставянето им, ако има обективни пречки за това, или да поиска заплащането на допълнителна такса, в зависимост от разходите за по–късната резервация.
 
Депозит: 50% от основната цена
Втора вноска:  до 21 дни преди датата на отпътуване
 
Необходими документи:
* лична карта или задграничен паспорт, валидни до датата на завръщане, данни от документа за пътуване се предоставят в офиса на фирмата или по електронен път при подписване на довоговра. Визи не се изискват.
* за лица под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец
 
Забележка:
* Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 45 плащащи пълната такса участници. Агенцията не гарантира допълването на непълни групи.
* Няма специфични медицински и санитарни изисквания.
* Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
* Туроператорът си запазва правото да прави промени в последователността на програмата
*всички други ОБЩИ УСЛОВИЯ на www.suntravel.bg/общи условия
* Туроператорът не носи отговорност за настъпили промени в часовете на полетите;
 
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 1
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 2
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 3
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 4
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 5
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 6
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 7
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 8
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 9
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 10
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 11
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 12
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 13
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 14
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 15
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 16
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 17
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 18
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 19
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 20
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 21
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 22
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 23
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 24
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 25


Изпрати на приятел Екскурзия Скандинавска приказка със самолет Skype за Екскурзия Скандинавска приказка със самолет Обади се за Екскурзия Скандинавска приказка със самолет 02/ 951 6948
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 1
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 2
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 3
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 4
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 5
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 6
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 7
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 8
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 9
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 10
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 11
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 12
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 13
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 14
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 15
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 16
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 17
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 18
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 19
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 20
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 21
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 22
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 23
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 24
Екскурзия Скандинавска приказка със самолет - Снимка 25
Made by: TaraSoft

Екскурзия Скандинавска приказка със самолет